Kin 56* Sárga Önálló Harcos* 10.31

601748_454460111313123_61930071_nAz Önálló Harcos a kérdések megfogalmazásával segít feltérképezni a következő lépéseket, hogy pontos akció tervet készítve megalapozhassuk a következő lépéseinket.

A Sárga Harcos a precízió mintaképe, sajnos ugyanez a hátulütője is. Addig el nem indul egy úton amíg meg nem találja A Tökéletes időzítést, a Tökéletes utat, így sokszor a Tökéletesre várva lemarad a lehetőségekről, és a reá váró ajándékokról. A mai nap arra kér, hogy engedjük el a maximalizmust és a halogatást. Fogalmazzuk meg, mire van szükségünk, célunk eléréséhez, milyen képességeink vannak a tarsolyunkban és hogyan tudjuk az esetleges hiányzó „részeket” pótolni. Készítsük el a menetrendünket, melyet szabjunk önnön képességeinkre, habitusunkra. Ne akarjunk mindent egyszerre elérni. Lépésről lépésre kell meghódítsuk a csúcsot! Hangoljuk össze szívünk és elménk rezgéseit, hogy meghallhassuk saját belső útmutatásunkat. Tegyük fel hát ma mindazokat a kérdéseket, melyek legbelül foglalkoztatnak bennünket. Engedjük el félelmeinket, hiszen a bátorság nem azt jelenti, hogy nem félünk, hanem azt, hogy ezzel együtt mégis cselekszünk! Kövessük, hát bátran belső hangunk útmutatását.

Az Égenjáró hullámvarázs kíváncsi, felfedező minőségéhez ma bátorság és – a megfelelő kérdések esetén – válaszok is párosulnak, mely nagyban segítheti tervünk kiteljesedését! Fontos, hogy a mai napon töltekezzünk fel a belső erőforrásunkból, hogy erőt és kitartást meríthessünk az előttünk álló úthoz. Higgyünk Önmagunkban és céljainkban és engedjük, hogy belső hangunk vezéreljen bennünket utunkon.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Meghatározok, hogy kérdezzek,
Megkötve a bátorságot.
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A forma önlétező tónusával.
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
“Felveszem személyi erőm botját. “

Meditáció:
“Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.