Kin 53* Vörös Mágneses Égenjáró* 10.28

anger_creativity_repressed_jaiA Mágneses Égenjáróval most kezdetét veszi a felfedezések időszaka. A negyedik hónap második hullámvarázsa az újdonság erejére hívja fel figyelmünket, arra, hogy alkalmazkodnunk kell megváltozott új környezetünkhöz. Azáltal hogy a Nap hullámvarázsban kiteljesedtünk egy egész más szintre léptünk és igen, most ismét „kezdhetjük elölről” a felfedezést, hogy megismerhessük megújult énünk új oldalait.

Az Égenjáró minőségei ma feltüzelik kíváncsiságunkat és segítséget nyújtanak abban, hogy egy egészen új perspektívából láthassunk rá fejlődési utunkra. Töltekezzünk fel erejéből, hogy ki merjünk lépni elménkből, az ismeretlenbe. Követve ezt a hajtó erőt, előfordulhat, hogy nem csupán kellemes dolgokra lelünk, de ez ne rettentsen el és ne is ítélkezzünk ezek felett. Figyeljünk inkább és dolgozzuk fel a kapott információkat és keressük meg a kiváltó okokat, mert ezek lesznek azok a dolgok, melyekkel a következő néhány napban dolgoznunk kell. Ne engedjünk a kísértésnek, hogy begubózzunk, engedjük el mindazt, ami eddig szemellenzőt rakott ránk. Adjunk magunknak teret és időt, hogy alkalmazkodni tudjunk megújult környezetünkhöz, de ne ragadjunk le! Nincs itt az ideje! Lassan elillannak a borongós felhők. Töltődjünk fel, és leljük meg az örömöt és harmóniát az Életben.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Egyesítek a felderítés érdekében,
Vonzva az éberséget.
Lepecsételem a tér kimenetét,
A cél mágneses tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: 
“A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.