Kin 54* Fehér Lunáris Varázsló* 10.29

asi1A Lunáris tónus ma megmutatja, milyen akadályokkal szembesülhetünk az Égenjáró vezette úton, de ettől nem szabad visszahőköljünk, mert csakis ezeket feldolgozva juthatunk előrébb célunk felé. A Varázsló segítségével ma összehangolódunk a Isteni akarattal, mely támogatást nyújt számunkra.

Azáltal, hogy ma a Lunáris tónus felfedi számunkra az akadályt hatalmas segítséget kapunk, hogy ezeket megdolgozva holnap rálelhessünk a megoldásra. Tudatosítsuk értékeinket, képességeinket és erőnket. A mai nap arra kér, hogy vállaljunk felelősséget ezekért a képességekért, tulajdonságokért és ne várjunk másra. Csakis így születhet meg a siker. A Varázsló másik tanítása a személyes kontroll feladása; az hogy ne akarjunk mindent mi irányítani. Figyeljük meg, hogyan jelenik meg életünkben a kontroll, az irányítás? Mi irányítunk, vagy minket irányítanak? Ha mi irányítunk, akkor mi a motivációnk: személyes érdek vezet, vagy a nagyobb, a magasabb eszmét szolgáló érdek? Ahhoz hogy véghezvihessük céljainkat, előbb tisztában kell lennünk képességeinkkel, majd ügyelnünk kell arra, hogy tetteinket csakis a Tiszta szándék vezesse!

Engedjük el az Egót, és a kontroll iránti vágyat és hagyjuk csak megtörténni az eseményeket. Nézzünk szembe félelmeinkkel, kétségeinkkel, melyek szabotálják utunkat és engedjük el őket. Higgyünk Önmagunkban és a bennünk rejlő varázslóban, hogy megtörténhessen a Varázslat!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Polarizálok, hogy varázsoljak,
Stabilizálva a befogadó készséget.
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A kihívás lunáris tónusával.
Engem a halál ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra: 
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: 
“Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.