Kin 52* Sárga Kozmikus Ember* 10.27

HeartGiftOfYouA Kozmikus tónusú Sárga Ember ma elhozza számunkra a szabad akarat kérdéskörét, és segít nekünk lezárni a Nap hullámvarázs tanításait.Elérkezett az idő, hogy megbékélve a múlttal, szeretettel elengedjük az elmúlt időszak tanításait.

Az elmúlt napokban Önnön fényünk csiszolásával, kiterjesztésével foglalkoztunk. Rálelhettünk belső értékeinkre, képességeinkre, melyek eddig rejtve voltak tudatunk elől, vagy akár csak nem mertük elhinni, hogy mi rejlik bennünk. Felbukkanhattak olyan régi minták, személyek, melyek a múltban elhitették velünk, hogy nem vagyunk „elég jók”, „elég ügyesek”, ne adj Isten „értéktelenek” vagyunk. A Nap új világításba helyezte ezeket a szituációkat, „bálványokat” és megláthattuk hamisságukat. Megtanultuk, hogy nem másokhoz kell mérjük magunkat, nem mástól kell várnunk a megerősítést, elismerést, hogy valamit jól csinálunk. Önmagunkban kell hinnünk és csakis magunkból meríthetünk erőt a Ragyogáshoz, hogy ezt megoszthassuk környezetünkkel, ezzel is növelve értékét. Fájdalmas emlékek, sebek kerültek felszaggatásra, és ma eljött az ideje, hogy a Szabad akarat erejét arra használjuk, hogy elengedjük ezeket a sérelmeket, megbocsássunk Önmagunknak és másoknak is.

Az Élet tele van lehetőségekkel és Nekünk, mint Embereknek kötelességünk minden tőlünk telhetőt megtennünk azért, hogy boldoggá és kiteljesedetté váljunk! Fogadjuk el, hogy csakis tapasztalat által növekedhetünk és bár ez néha fájdalmas lehet, mint minden, ez is elmúlik. Tudatosítsuk, hogy eső után mindig frissebb a levegő, a sötét és rideg éjszaka után pedig minden reggel beköszönt a napfény! Tanuljunk hát a múlt hibáiból és békéljünk meg vele!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Kitartok, hogy befolyásoljak,
Túlhaladva a bölcsességet.
Lepecsételem a szabad akarat feldolgozását,
A jelenlét kozmikus tónusával.
Engem az intelligencia ereje vezet utamon.

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Karok kinyújtva a fej fölött; majd a kezek a fejcsúcson „V” alakot formálnak, egy kaput a mennyekbe.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a kozmikus bőségszaru, örökké énekelem rajtad keresztül a spirálisan pörgő galaxisok adományait.”

Megerősítés: 
„Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.