Kin 24* Sárga Spektrális Mag* 09.29

sun cherrytreeA mai napnak a Spektrális Mag minősége ad lendületet és dinamikát, felszabadítva bennünket az elmúlt napok befelé fókuszáló csendjéből. Ma a Hullámvarázs tanításai által a felszínre került új minőségeinkkel fogunk foglalkozni.

A Sárga Mag a Spirituális Teremtő minőségeit képviseli, azt a potenciált, mely tudatosítja bennünk, hogy nincs Lehetetlen! Megfelelő hittel, elszánt gyakorlással és alázattal, bármit képesek vagyunk elsajátítani amit csak akarunk! Mindannyiunkban bennünk rejlik az a képesség, melyre szükségünk van Álmaink megvalósításához, csupán lehet eddig még nem kapargattuk meg a tetejére kövesedett csalódottságot, hitetlenséget, és a belénk nevelt kishitűséget… Az évek során ránk rakódott terhek súlya alatt nem csoda, hogy örülünk, ha a mindennapi feladatainkat el tudjuk látni.  Elérkezett a gyomlálás ideje: hagyjunk hátra minden olyan tevékenységet, gondolati mintákat, amiket eddig is használtunk, de nem vezettek sehová. Ha mindig ugyanaz a végkimenetele cselekedeteinknek, akkor a megoldó-kulcson kell változtatnunk. A Mag ma emlékeztetni jött. Arra kér, hogy vállaljuk a felelősséget az elmúlt napok munkájáért, és ne hagyjuk kárba veszni. Amennyiben sikerül mindezt beintegrálnunk, a Varázsló most gondoskodik terveink megvalósításáról és egy új minőségben élhetjük Életünket. Elérkezett hát AZ Idő! Ne halogassuk tovább, lépjünk elibe az Átalakulásnak és bátran vállaljuk fel a bennünk rejlő erőt!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Feloldok, hogy célozzak
Szabaddá téve az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A felszabadítás spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.

Megerősítés:
Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.