Kin 25* Vörös Kristályos Kígyó* 09.30

1372234763_35_ft13352_harcosMa a felismeréseket hozza el számunkra a Kristályos tónus. Ahogy szépen, lassan lecsepegnek bennünk az elmúlt napok eseményei, úgy egyre tisztábban látjuk a benne rejlő tanulságokat. Mindezt a mai napon a Kígyó minőségei töltik fel életerővel és lelkesedéssel, ezzel adván új lendületet számunkra a Változáshoz!

Az elmúlt 12 nap mély Önismeretről, és a Szellemmel való kapcsolatunkról szólt. Ma végre megláthatjuk a lényeget. A Kígyó a kreativitást és a szenvedélyt hozz ma életünkbe. A Varázsló hullámvarázs energiáival összefonódva, ma már elhisszük, hogy az újonnan megformált jövő, és a céljaink, nagyon könnyen megvalósíthatók – hiszen rengeteg belső erőnk van ezek eléréséhez! Hallgassunk belső megérzéseinkre, mely megsúgja, merre haladjunk tovább. Az elmúlt napokban felfedezett erőt pedig használjuk a Magasabb Énünkhöz való kapcsolódásra, hogy valódi Varázslókká válhassunk. Egy folyamat végére érkeztünk, ahol lehetőségünk van a tanultak és tapasztaltak segítségével új alapokra helyezni jövőnket. Minden cselekedetünkbe vigyünk ma szeretetet és szenvedélyt, hogy feltölthessenek bennünket lelkesedéssel, és hogy megélhessük a Varázslatot.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szentelek a túlélés érdekében
Egyetemessé téve az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés: 
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.