Kin 23* Kék Planetáris Éjszaka* 09.28

tumblr_lqbw44vtol1qzwj2fo1_1280A Planetáris Éjszakával ma egy belső utazást teszünk álmaink vágyaink eredetéhez, hogy a Varázsló által összekapcsolódva a felszínre hozhassuk ajándékait.

Ma kiteljesedik a Varázsló hullámvarázs témája, tiszta a kapcsolat belső Varázslónkkal. kövessük hát útmutatását lelkünk legmélyebb burkaiba, hogy felfedezzük elrejtett kincseinket. Minden, amire életünkhöz és beteljesítéséhez szükségünk van, bennünk rejlik. Nekünk csak bátorságot kell gyűjtenünk, hogy szembenézzünk belső félelemeinkkel, a belső sárkányunkkal, aki a „kincsünkön ül”. Tudatosítsuk magunkban, hogy ezt a „sárkányt” legtöbbször mi üktettük oda. Mi magunk kreáltuk félelmeinket, melyek legtöbbször a régmúlt mintáinak köszönhetőek. Ezen démonokkal szembenézni csakis úgy tudunk, hogy ösztöneink helyett a Szellemi vezettetésre bízzuk magunkat. Vállaljuk a felelősséget Új énünkért, mert bizony új minőségeinkkel automatikusan érkezik életünkbe a Változás, mely csak további félelmet generál, HA hagyjuk! Erősítsük meg hitünket Önmagunkban, támaszkodjunk megerősödött belső Mágusunkra és hagyjuk, hogy odavezessen bennünket, ahol lennünk Kell! Legyünk ma spontánok és könnyedek, de legfőképpen nyitottak az új tapasztalásokra. Nincs mitől félnünk: Világunkban minden RENDben van!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

 

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Tökéletesítek az álom érdekében
Előállítva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.

Megerősítés:
Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.