Kin 22* Fehér Szoláris Szél* 09.27* Galaktikus Aktiváló Portálnap

090d68a51eaf41e7d415153b0c5b81cf.jpgA Szoláris Szél napjával ma ráfordultunk a célegyenesre. Mindaz, amiért az elmúlt napokban dolgoztunk kezd formát ölteni. A Mai napon pedig feltölthetjük mindezt a Szellemi inspiráció erejével.

A Szél energiáival, a Tiszta, Lélekkel átitatott Őszinte kommunikációval, segítséget kapunk az Önkifejezésre, önnön igényeink kikommunikálására, továbbá a szituációk, konfliktusok tisztázására. A helyes kommunikáció minden kapcsolat Alfája és Omegája! Kapcsolatok, barátságok mennek tönkre a helytelen kommunikáció miatt, mert azt hisszük, hogy tudjuk, a másik mit gondol, amikor azt mondja, hogy… Pedig ez csupán a mi Igazságunk, nem az övé! Szóval ne találgassunk, ha nem egyértelmű felénk egy-egy üzenet, hanem merjünk visszakérdezni. A mai gyorsuló világunkban az emberek kommunikációja egyre sekélyesebb, rövidebb (SMS: Short Message System vagyis Rövid üzenetek rendszere) igyekszünk „lényegre törők lenni”, chat, email, Viber, stb; de miközben a virtuális világban éljük napjainkat elfejtjük mi is a kommunikáció.. „Vok” lesz az „Én Vagyok”-ból, ahelyett hogy büszkén vállalnánk fel ezt a két szót: ÉN Vagyok = létezem és küldetésem teljes tudatában vagyok – vagy legalábbis igyekszem afelé. Egész egyszerűen eltávolodunk Szellemi mivoltunktól, felesleges, nonszensz dolgokról csacsogunk, ahelyett, hogy azt mondanánk, ami valóban szívünket nyomja.

A mai napon csendesedjünk el és fókuszunkat fordítsuk belső megérzéseinkre. Vegyük észre az illúziókat életünkben, azon részeinket, melyeket még nem mertünk felvállalni, vagy akár elnyomtuk magunkban.  A mai a feltárulkozás és megértés napja lehet. Tökéletes alkalom a különböző nézeteltéréseink tisztázása.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Pulzálok, hogy kommunikáljak,
Megvalósítva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés:
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.