Kin 19* Kék Ritmikus Vihar* 09.24

beautiful-rain-wallpaperMa a Ritmikus tónussal elérkezett a döntéshozatal ideje, hogy mindazt az illúziót, tévhitet, amit a tegnapi nap folyamán felismertünk alázattal elengedjünk és a Vihar átalakító erejére bízhassuk.

Szabadítsuk fel önmagunkat a vádak alól és tudatosan engedjük el mindazt, ami fogva tart. Ahhoz hogy átalakulhassunk azzá, akivé válni szeretnénk, döntenünk kell. Bátran válasszuk a változást és hagyjuk, hogy a Vihar, tomboló ereje elmosson mindent, mely akadályként állt utunkba. Teljesen természetes, ha ez alatt a folyamat alatt felszínre kerülnek rejtett félelmeink is, hiszen egónk minden cselt bevet, hogy megakadályozza újjászületésünket. Adjuk át magunkat a mai nap energiáinak önként és hagyjuk magunk mögött ragaszkodásainkat, kötődéseinket. Ne várjuk meg, hogy erővel vegye el azt, aminek itt az ideje, hogy távozzon életünkből.

Írjuk egy listát azon dolgokról, gondolatokról, érzésekről melyeket el szeretnénk engedni, majd égessük el, vagy tépjük össze, mintegy átadva ezeket az enyészetnek. Ha sodródunk az energiákkal, akárcsak az árral, áthaladhatunk az elengedés szükséges folyamatán, miközben támogatást kapunk az átalakuláshoz. Boldog Újjászületést!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szervezek, hogy katalizáljak
Kiegyenlítve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
“Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció:
“Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.