Kin 20* Sárga Rezonáns Nap* 09.25* Galaktikus Aktiváló Portálnap

tumblr_m1zfc6ecqf1r0botko1_400A mai napon egy Galaktikus kapu nyílik meg, felerősítve a Sárga Rezonáns Nap minőségeit. Ez a nap Önmagunk feltétel nélküli elfogadására és szeretetére szólít fel. Ahhoz, hogy felnőjünk a Varázsló hullámvarázs adta feladathoz előbb önmagunkkal kell tisztába kerülnünk.

Ahogyan a Nap sugarai is árnyékot vetnek a földre, ugyanúgy ma előtérbe kerülnek a mi belső árnyrészeink is. Ha azonban ma szembe nézünk ezen árnyrészeinkkel, és megtanuljuk beintegrálni őket mindennapjainkba, máris könnyebben fel tudjuk majd dolgozni a múlt terheit, a régmúlt mintáit, megszabadulhatunk a régi Énektől. Az így visszanyert energiáinkat most már végre arra fókuszálhatjuk, amire szükséges, ami előre visz. Különleges nap ez a mai, mert a Nap jegye – GAP erejével megsokszorozva – a Varázsló hullámvarázs kellős közepén áll. Ez azt jelenti, hogy ma egy vonalba kerül a Szellemi-, a Lelki lényünk. Eddig tett erőfeszítéseinket és a döntésünket ma az Univerzum is támogatja. Töltődjünk fel ebből az erőből, forduljunk szeretettel és elfogadással Önmagunk felé. Legyünk hát hálásak és büszkék önmagunkra, az eddig elért eredményeinkre és ugyanezzel a szeretettel, elfogadással forduljunk környezetünk felé is. Mindenki cipeli a maga terheit, viseli kisebb-nagyobb árnyrészeit, amiről sokszor a külvilágnak nincsen tudomása. Ítélkezés helyett válasszuk ma inkább az elfogadást. Ahogy a Maják mondják: In Lack’ ech: Én egy másik Te vagyok!
EGYek vagyunk, minden különbözőségünk ellenére.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Levezetek, hogy megvilágítsak
Ösztönözve az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.