Kin 18* Fehér Felhangos Tükör* 09.22

64957260A Felhangos tükörrel elérkeztünk a hullámvarázs lendületet adó szakaszához, amikor is a Tükör rávilágít mindazon területre és tulajdonságunkra, amiket eddig nem vetünk észre, vagy csak egyszerűen nem akartunk észrevenni. Most lehetőséget kapunk arra, hogy szembe nézzünk önmagunk igazságával és lezárjuk a befejezetlen leckéinket!

Igazság. Ez egy igen kétélű fegyver, hiszen ha belegondolunk, mindenkinek megvan a sajátja. Mindenkinek egyéni „lenyomatot” hagyott eddigi élete, neveltetése, társadalmi és családi háttere. Mind, mind mások vagyunk, így hát nem meglepő, ha a nézőpontunk is eltér másokétól. A mai nap kulcs mondata lehetne: „Ne ítélkezz!”, se önmagad, se mások felett! A mai nap a tökéletes tükröt tartja elénk, mely megmutatja árnyoldalunkat is, hogy szembe nézve vele a Fénybe emelhessük őket. Tudatosan figyeljük meg mi az, ami ma kibillent lelki nyugalmunkból, izgatottságot netán irritációt kelt bennünk. Tudatosítsuk magunkban, hogy a legtöbb ilyen esetben, azért öntenek el bennünket a heves indulatok, mert ezen tulajdonságokkal, bizony még dolgoznunk kell. Jó esetben be kell építenünk mindennapjainkba, de akár az is lehet, hogy csupán arra hívja fel figyelmünket, hogy bizony itt az idő mindezt elengedni. A Tükör mindezek mellett arra is rámutat, hogy életünk mely területén tartjuk magunkat illúzióban, finoman szólva hol próbáljuk „elfedni” a valóságunkat. Nagyon fontos ezeket észrevenni, tudatosítani majd szeretettel elengedni! Igen, ilyen egyszerű. Azáltal, hogy próbáltuk a „sötétben” tartani ezeket, óriási energiát használtunk fel. Ha azonban a tudatba emeljük, máris nagyobb erővel és lendülettel tudunk vele foglalkozni, és a lényegre összpontosítani!

Figyeljünk oda az ítéleteinkre, a másikról alkotott igazságainkra, az érzéseinkre, mert ezek mutatnak utat önmagunk mélyebb megismeréséhez. Legyünk ma elég bátrak ahhoz, hogy felismerjük az elénk táruló látványt, amelyet a világ ma megmutat nekünk. Ezzel megtalálhatjuk Belső Varázslónk erejét is, amelyet azután megtestesíthetünk a világban.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

 

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Megerősítek, hogy visszatükrözzek
Irányítva a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

    Mudra:
    Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
    A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni awww.youtube.comoldalon.

Megerősítés:
“Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
“Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.