Kin 17* Vörös Önálló Föld* 09.22

Burning meditationA Vörös Önálló Föld energiái, ma lehorgonyoznak bennünket a Most-ban, a Jelenben, arra kérvén, hogy ne ítélkezzünk és hagyjuk, hogy a végtelen teljessége megmutatkozhasson Nekünk.

Ma olyan véletlenszerű események történhetnek, melyek utat mutathatnak számunkra, ha nem akarjuk túlmagyarázni, vagy elemezni őket. Egész egyszerűen csak hagyjuk megtörténni és fordítsuk figyelmünket a Jelen pillanatra. Ne menjünk bele a „mi lett volna ha..”, vagy a „ mi lesz majd ha..” gondolatokba. Véletlenek nincsenek, ezt úgy gondolom, már mindenki tudja. A Lényeg, hogy a jelen pillanatban mit mutat nekünk ezen „véletlen” találkozások, felbukkanó érzések, gondolatok. Úgy képzeljük ezt el, mint a szivárványt. Sok-sok különböző színből áll, mégis egymás mellett, összemosódva, egy fantasztikus egységet alkotnak, eggyé válnak. Tekintsünk így a mai szinkron eseményekre, érzésekre. Nem kell hogy tudjuk, honnan ered és hol végződik a szivárvány, csak gyönyörködjünk a szemünk elé táruló látványban! Csakis így láthatjuk meg azt a kulcsot, útmutatást, melyet a Föld hozott el ma számunkra!

A Varázsló energiáival a Föld lehorgonyoz bennünket a realitás talajára, de mégis összeköttetésben állhatunk a Szellemi vezetőnkkel. Kapcsolódjunk össze meditációban a Föld középpontjával, vagy akár csak menjünk ki a természetbe és kapcsolódjunk össze az Ő energiáival. Legyünk nyitottak és csendesítsük el zsibongó elménket, hogy meghallhassuk belső vezetőnk sugallatát.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Meghatározok a fejlődés érdekében
Megszabva a szinkronicitást
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A forma önálló tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.