Kin 16* Sárga Elektromos Harcos* 09.21

299015_147755238656973_2037071310_nA Harcossal ma egy új szintre emelkedik a hullámvarázs témája, feltölt bennünket belső erővel és bátorsággal, hogy a tegnap felfedezett új utakra ráléphessünk. Arra ösztönöz, hogy álljunk ki mindazon dolgok és álmok mellett, amelyek megfogalmazódtak bennünk az elmúlt napokban.

Bár a Sárga Harcos cselekvésre ösztönöz és hatalmas lelkesedéssel, bátran veti bele magát az új célokba, ma ez a cselekvés inkább befelé irányul. Tudatosan merüljünk el belső békénkben, hogy ott leljünk rá válaszainkra és ne a külvilágtól várjuk azokat. A mai napon a Harcos intelligenciája, bátorsága párosul a Varázsló szellemiségével. A kétkedés és a félelem azonban blokkolja a Szellemmel való kapcsolatunkat.  Bízzunk belső vezettetésünkben, a magasabb Rendező elvben, abban, hogy minden a megfelelő időben érkezik az életünkben. Ne sürgessünk ma semmit, ne akarjunk kedvünk szerint, erőből irányítani a történéseket. Áramoljunk ma belső energiánkkal, merjünk kreatívnak lenni. Teremtsük meg azt a biztos alapot melyre belső stabilitásunkat építhetjük. Egy stabil várat, melybe mindig visszatérhetünk erőt gyűjteni, elmélkedni. Amennyiben bízunk és hiszünk Önmagunkban, ez a hely olyan belső stabilitást adhat, melyből bátran harcba indulhatunk! Vegyük hát ma számba lehetőségeinket, képességeinket és vállaljuk értük a felelősséget.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Aktiválok, hogy kérdezzek
Megkötve a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
Felveszem személyi erőm botját.

Meditáció:
Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.