Kin 15* Kék Lunáris Sas* 09.20

c353a9bcb2b47c78a9db8cdbf319b18b.jpgA Kék Sas minőségeivel lépünk be a 3. hónapba, ami azt jelenti, hogy a mai nap minőségei, végig kísérik mindennapjainkat a következő 28 napban. Ez az időszak újabb víziókat, reményeket hoz el számunkra, a Varázsló hullámvarázzsal együtt pedig segít rávilágítani a nagyobb terv részleteire.

A Varázsló hullámvarázsban megjelenő Sas, felfedi előttünk a hullámvarázs dualitását, azt az ellenpólust, melyek meg kell ismerjünk ahhoz, hogy felülkerekedhessünk rajta. Ez a nap egy másik nézőpontból vetíti elénk a célunkhoz vezető utat, így bemutatva a kihívásokat és a lehetséges akadályokat is. Ne feledjük azonban, hogy minden „üzleti tervben” van egy „B terv”, egy „legrosszabb eshetőség”. Ahelyett azonban, hogy belesüllyednénk ezekbe a negatív elméletekbe, távolodjunk el ezen konfliktusoktól, hogy madártávlatból felfedezhessük a bennünk rejlő tanítást! Nem kell, belerúgjunk egy küszöbbe ahhoz, hogy tudjuk fájni fog! Ezen hibákat sem kell elkövetnünk, éppen csak tanulnunk kell belőlük! Tudjuk, hogy a megoldásokhoz szükséges képességek bennünk vannak. Nekünk csupán újra meg kell tanulnunk hinnünk Önmagunkban és álmainkban, és úgy használni fel ezeket, hogy a nagyobb EGYséget is támogassák. Hallgassunk ösztöneinkre a belső Varázslónkra és hagyjuk, hogy ezek vezessék cselekedeteinket.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Polarizálok, hogy teremtsek
Stabilizálva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
A kihívás lunáris tónusával
Engem a beteljesítés ereje vezet utamon

2 . Tónus:
Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.

Megerősítés:
Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.