Kin 14* Fehér Mágneses Varázsló* 09.19

higher-selfA Fehér Varázslóval elkezdődik egy új időszak, egy új hullámvarázs. A következő 13 napban a Lelkünkkel való tudatos összekapcsolódás lesz a feladatunk, mely által megérezhetjük a bennünk lakozó erőt; az erőt, mely az önelfogadásból és a fejlődésünk iránti elköteleződésből ered.

A mai nap arra kér, hogy köteleződjünk el fejlődésünk mellett azáltal, hogy elfogadjuk önnön jó és rossz tulajdonságainkat is. Higgyünk Önmagunkban, értékeinkben! Hangoljuk össze akaratunkat a Mindenség akaratával, így valósíthatjuk meg a Varázslatot életünkben. Váljunk nyitottá a Szellemiség tanítására. Engedjük el az irányítás és az elismerés utáni vágyunkat. Kapcsolódjunk össze ma önmagunkkal egy meditációban, vagy foglalkozzunk olyan dolgokkal, melyek örömmel, megelégedettséggel töltenek el bennünket. Nem elég elsajátítani az ismereteket, alkalmazni is tudni kell őket a mindennapokban. Ha nem használjuk fel tudásunkat egy magasabb cél érdekében, akkor mindaz csak rejtett készség marad. Nagyon fontos a tiszta szándék megtartása tudatunkban, mert minden tudatos vagy tudattalan gondolatunk formálja világunkat! Itt a lehetőség, hogy visszahozzuk a csodákat életünkbe, és újra elhiggyük, hogy a varázslat létezik, csak mi nem éltünk vele eddig.

A mai napot kezdjük egy rövid  meditációval. Nézzünk szembe a bizonytalanságainkkal, félelmeinkkel és fordítsuk ezeket a javunkra úgy, hogy beintegráljuk őket, így azzá válhatunk, akik Valójában lenni szeretnénk. Ma ne akarjuk kontrollálni az eseményeket, csak hagyjuk, hogy ez a varázslatos átalakulás egyszerűen csak megtörténhessen.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Egyesítek, hogy varázsoljak
Vonzva a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.”
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés:
“Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.