Kin 13* Vörös Kozmikus Égenjáró* 09.18

2802136b4c15263fb9492654248d564b.jpgA Kozmikus Égenjáró ma elhozza a Tudatos Ébredés lehetőségét. A Sárkánnyal megszülettünk, Ősanyai minőségeivel táplált és óvott bennünket, hogy mára felébredjen bennünk az egészséges kíváncsiság, mi mindent tartogat számunkra a külvilág.

Az Égenjáró ma arra ösztökél, hogy minden belső késztetés ellenére, ma ne a visszahúzódást és remeteséget válasszuk, hanem merjünk egyenesen kilépni az ismeretlenbe! A Sárkány hullámvarázs utolsó napjára feltöltődtünk kellő bátorsággal és belső bizonyossággal ahhoz, hogy a Változást az Újat válasszuk utunknak. A mai nap  elindít minket az új dolgok, új tapasztalatok és új ismeretek felé. Engedjük át magunkon az elmúlt napok eseményeit és figyeljük meg, az utunkba kerülő jelzéseket. Most hogy megtanultuk Önnön igényeinket kifejezni, a holnap kezdetét vevő Varázsló hullámban megtanuljuk mindezt összehangolni az Isteni akarattal, hogy a nagyobb Minta szolgálatába állítva igényeinket hatékonyabban fejlődhessünk tovább.

A mai napon szenteljünk magunkra időt és tekintsünk végig az elmúlt napok, eseményein, lássuk meg a „miérteket” és raktározzuk el a „hogyanokat”, hogy legközelebb már tudjuk, mit, hogyan kell/nem kell cselekedjünk ahhoz, hogy a végeredmény más legyen.  Egy hullám utolsó napja mindig magában tartogatja a „szimbolikus halált”, amikor mindazt, amit eddig átéltünk, magunk mögött kell hagyni. Szabadon kell engedni a beragadt érzelmeket, a gondolatokat, a szokásokat, hogy újakat írhassunk helyettük az új hullám során.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Kitartok, hogy felderítsek
Túlhaladva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A jelenlét szoláris tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: „A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.