Kin 242* Fehér Galaktikus Szél* 08.18

13a8040e3d8530f3375a9fd2c0e75f2bMa a kommunikáció erejével visszatér közénk a Szél hullámvarázs témája, arra kérve bennünket, hogy összekapcsolódva a szellemi vezettetéssel, rendezzük a félreértéseket, nézeteltéréseket életünkben. Törekedjünk az egyszerű és érthető megfogalmazásra, mert ha nem figyelünk, szó szerint „elbeszélhetünk” egymás mellett. Fontos, hogy megfogalmazzunk önmagunk számára is, hogy mi is a Mi Igaz vágyunk.

Legyünk ma nyitottak a Szellemi inspirációra, halljuk meg útmutatását, bármily halkan is szól hozzánk. Használjuk az elmúlt hullámvarázsban tanultakat és váljunk elfogadóvá, és ítéletmentessé. Tudatosítsuk, hogy mindenkinek megvan a saját igazsága. A mai nap arra próbál rávezetni bennünket, hogy halljuk meg mások mondandóját és ne csak a saját igazságunkat szajkózzuk. Vállaljuk a felelősséget cselekedeteinkért és hallgassunk a Szellemi sugallatra. Törekedjünk arra, hogy meglássuk a vágyaink mögött rejlő motivációt, és hogy valóban a Magasabb Énünk akaratát nyilvánítsuk ki.
Ma tehát eljött az ideje annak, hogy rendezzük nézeteltéréseinket környezetünkkel, de akár önmagunkkal is. Nagyon fontos a figyelem. Hallgassuk meg a másik félt, a másik aspektusunkat. Bár ez egy érzelmes hónap, tudatosan fókuszáljunk a Sas tanítására és vonódjunk ki, emelkedjünk felül az érzelmi drámákon! Engedjük el az elvárásokat és az ítélkezést, így tisztán és reálisan lehetünk jelen a beszélgetésben és talán nagyobb megértéssel fordulhatunk a másik felé.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Harmonizálok, hogy kommunikáljak
Formálva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.

Meditáció:
„Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés:
„Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.