Kin 243* Kék Szoláris Éjszaka* 08.19

10306477_725008054204653_70057663180909285_nA Szoláris Éjszakával elérkeztünk a kiteljesedés előtti lépcsőfokhoz, melyet mindig a legmagasabbnak érzünk. Ez az utolsó teszt a cél elérése előtt. Az Éjszaka energiái támogatnak bennünket, hogy merészkedjünk Önnön valónk mélyére, hogy rátaláljunk az ott rejtőzködő utolsó „kulcsra”.

Ámbár a Szoláris tónus cselekvésre sarkall, az Éjszaka energiái mégis arra kérnek, hogy csendesedjünk el és zárjuk ki picit, a külvilág zaját. Hagyjuk, hogy ebben a csendben felbukkanjanak mélységünk árnyai, hogy fénybe emelhessük őket. Lehet, ezek az ajándékok nem lesznek szívderítőek, de lehet, hogy épp egy árnyék részünk lesz az, ami a legnagyobb segítséget tudja most adni. Nézzünk bátran szembe ezzel is, tudatunkat fókuszáljuk inkább arra, amit tanít, amit ad és ne arra, ami fájdalmas emlékeket ébreszthet fel bennünk. Így megismerhetjük cselekedeteink valódi szándékát, és ez a letisztultság erőt és lendületet ad majd Víziónk megvalósításához.

Kezdjük a mai napot egy rövid meditációval, hogy letegyük a tegnap aggodalmait és spirituálisan felkészülve vágjunk neki a napnak. Leljük meg a mai napon a Nyugalmat és Békét önmagunkban és forduljunk magunk felé szeretettel. Töltekezzünk fel belső erőforrásunkból, hogy erőt és kitartást adhasson a hátralévő pár naphoz.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Lüktetek, hogy álmodjak
Megvalósítva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason

Meditáció:
„Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca”

Megerősítés:
„Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.