Kin 241* Vörös Rezonáns Sárkány* 08.17* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Krathong-Festival-Thailand-5-of-5.jpgTzolkin utolsó 20 napja, melyben minden egyes jegy elhozza segít bennünket lezárni ezt a ciklust és felkészülni egy új Tzolkinra, egy új tanításra, egy újabb fejlődéi lépcsőre.

A Rezonáns tónus mintegy szűk kis sikátor, a mai napon arra kényszerít, hogy letegyük „csomagjainkat” és csak a legszükségesebbet vigyük tovább magunkkal az új Tzolkinba. Az elmúlt 240 napban összegyűjtött tanulságokat, felfedezéseket most zsugorítsuk össze olyan picire, amennyire csak tudjuk és raktározzuk el, építsük be mindennapjainkba. Mindazt, ami idáig elkísért és segített a dolgok jó megértésében, ámde immáron érvényét vesztette, most engedjük el szeretettel és hálával. A Sárkány jegye a Galaktikus Aktiváló Portálnapok nap erejével, ma tökéletes alapot biztosít az Új Tzolkin terveinek előkészítéséhez. Sárkány az Ősanyai minőségeket hordozza magában, a táplálót, a gondoskodót, a biztonságot nyújtót. A mai napon gondoskodjunk Önnön igényeinkről, arról amire nekünk van szükségünk ahhoz, hogy kitűzött céljainkat el tudjuk érni. A Sas hullámvarázsban megjelenő Sárkány minőségei nem állnak egymástól távol, mindkettő képes arra, hogy átlásson a jelen pillanat káoszán, felülemelkedjen bármily konfliktuson, egy jó ügy érdekében. Azonban mindkettő ugyanúgy hajlamos arra is, hogy önmagukat háttérbe szorítsák ezen cél érdekében! Holott a cél az lenne, hogy úgy segíthessenek, hogy Ők maguk ne sérüljenek.

Összegezve hát a mai Galaktikus Aktiváló Portálnap energiáit leghasznosabban úgy használhatjuk fel, hogy tudatosan energiát gyűjtünk az előttünk álló hosszú útra és mérlegelve az elmúlt Tzolkin tanulságait, útjára bocsájtunk mindent, ami csak lelassít bennünket. Álljunk meg, adjunk időt magunknak a búcsúra. Köszönjük meg jelenlétüket – akár jó, akár rossz tapasztalást is hoztak -, és szeretettel, alázattal engedjük, hogy a Vihar hónap magával ragadhassa őket. Ma picit kényeztessük magunkat, szívünket, lelkünket. Meditációban kapcsolódjunk össze a Forrással, és érezzük, ahogy elönt bennünket a biztonság a bizalom ereje, mely a Mindenség megértéséből ered.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Levezetek, hogy tápláljak
Inspirálva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában. A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Megerősítés:
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció:
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.