Kin 240* Sárga Ritmikus Nap* 08.16

12705735_10153941040108185_624648936203906629_nA Ritmikus tónusú Nap ma a döntéshozatalunkat segíti elő. A Sas hullámvarázsban megjelenő Sárga Nap minőségei arra hívják fel figyelmünket, hogy a vágyainkhoz, a látomásunkhoz szükséges potenciálok bizony már bennünk lakoznak és csupán arra várnak, hogy előtérbe helyezve őket, vállaljuk értük a felelősséget.

Most hogy a Vihar napja után kissé lecsendesedtek az érzelmeink, végre letisztulva láthatjuk belső értékeinket, melyekről akár már meg is feledkezhettünk. Álljunk hát meg egy percre és vegyük számba milyen „eszközök” állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy valami/valaki újat alkothassunk belőle. Nem elég tudni, hogy tudjuk, tenni is kell érte! A legtöbb célkitűzés éppen itt vérzik el. Döntsünk és összpontosítsunk célunk megvalósítására. Ne engedjük, hogy önmagunk, vagy akár környezetünk lebeszéljen célunkról, vagy akár a változásról. A Sárga Nap az elfogadásra és a türelemre is tanít bennünket. Fogadjuk el, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt mi elvártuk. Engedjünk szabad áramlást a cselekményeknek, tudván azt, hogy a Világmindenségben Rend van. Ne csüggedjünk, ha úgy érezzük, mások esetleg gyorsabban elsajátítanak ezt-azt. Ne sürgessünk semmit! Engedjük el az önkritikát, azt, hogy másokhoz mérjük magunkat. Mindenkinek meg van a maga fejlődési útja. Vannak köztünk idősebb és fiatalabb lelkek is. Nagyon fontos ma (is!) hogy, feltételek és elvárások nélkül tekintsünk mind önmagunkra, mind környezetünkre. Tanuljunk meg hinni Önmagunkban! Minden elérkezik hozzánk a maga idejében. Az Időt sürgetni nem lehet.

A Nap energiáit segíthetjük, ha ma tudatosan kinyitjuk szívünket és szeretettel és elfogadással fordulunk (elsősorban) önmagunk és környezetünk felé. Tegyünk egy nagy sétát ezen a napsütéses időben, engedjük, hogy feltöltsön bennünket feltétel nélküli szeretetével és teremtő erejével!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szervezek, hogy megvilágítsak
Kiegyenlítve az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.

Megerősítés:
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció:
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.