Kin 239* Kék Felhangos Vihar* 08.15* Galaktikus Aktiváló Portálnap

spiritual-unfoldment1.jpgA Vihar jegye a Szabadságra hívja fel figyelmünket azáltal, hogy rávilágít önnön korlátainkra. Ezek általában olyan gondolatok, minták, melyekkel önmagunkat kötjük gúzsba és a múlt tapasztalatai, eseményei által fejlődtek ki tudatunkban. Ahhoz, hogy ezeket a béklyókat lerázhassuk magunkról, a Felhangos tónus biztosítja ma a stabilitást, a biztos hátteret.

A mai GAP nap felerősíti a Vihar tisztító erejét, tökéletes alkalmat biztosítva arra, hogy elmoshassa mindazt az akadályt mely köztünk és vízióink, célunk között emelkedett. Engedjünk meg ennek az elementáris tisztító esőnek, hogy átalakítson, kitisztítson minden egyes rejtett zugot Életünkből és gondolatunkból. Merjünk újjászületni, egyediek lenni, alakuljunk át azzá, akik valójában vagyunk. Gyűjtsük össze az ebből nyert erőt, hogy másnap ezzel felvértezve, a látomásunk szerint cselekedhessünk.

Minél erősebb a Vihar ereje annál fontosabb, hogy lecsendesedjünk és megtaláljuk Belső középpontunkat. Ha a Vihar elér bennünket, két dolgot tehetünk: harcolhatunk ellene, küzdhetünk, amibe előbb utóbb belefáradunk és elbukunk, VAGY visszatérünk belső középpontunkba és rábízzuk magunkat a Természet erejére. Ha felelősséggel használjuk a Vihar erejét óriási változásokat hozhatunk létre!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Megerősítek, hogy katalizáljak
Irányítva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés:
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Reklámok

One thought on “Kin 239* Kék Felhangos Vihar* 08.15* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.