Kin 238* Fehér Önálló Tükör* 08.14

spiri.jpgAz Önálló tükörrel ma stabilizáljuk célkitűzéseinket, azáltal, hogy szemünk elé kerülnek azon részeink, tulajdonságaink, gondolataink, melyeket fejlesztenünk kell ahhoz, hogy megvalósíthassuk az első nap vízióját.

A Tükör napok energiái legtöbbször „görbe tükröt” tart elénk, mely úgy mutatkozik meg, hogy a környezetünkben lévő emberek azon tulajdonságait nagyítja fel mellyel nekünk van dolgunk…  Vagyis ha a mai nap folyamán valaki, vagy akár egy szituáció heves érzelmet vált ki belőlünk, akkor érdemes elgondolkoznunk azon, hogy vajon a kiváltó momentum – viselkedés, gondolat, megnyilvánulás – vajon bennünk hogyan jelenik meg. Minden heves érzelmi kitörés igen erős kinyilatkoztatása annak, hogy bizony van még min dolgoznunk. A tükörkép elutasítása vagy a tükörtől való elfordulás nem fogja megszüntetni mindazt, amit meg kell fejlődnünk, csupán elodázza a szembesítést. Ráadásul mindezzel Önnön magunkat utasítjuk el! Ne ítélkezzünk, ne ostorozzuk magunkat! Legyünk hálásak a Tükörnek, mely mindig egy más megvilágításba árnyrészeinket, így mindig egy újabb és újabb szeletét láthatjuk meg lényünknek. Tudatosítsuk, hogy ezen árnyrészek éppúgy hozzánk tartoznak mint a „szépek és jók” és nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy azokká váltunk akik jelenleg vagyunk.

A Sas hullámban megjelenő Tükör ma fényt hoz utunkra, hogy megláthassuk, hol vagyunk önmagunk gátjai, hol dugjuk még mindig homokba a fejünket. Érdemes tehát tovább dolgozni magunkon, még ha nem is vagyunk túl boldogak a látottaktól. Ne feledjük, azzal, hogy toljuk magunk előtt terheinket, még nem lesz kevesebb, nem lesz könnyebb… sőt! Egy idő után magával ragad újabbakat és ezek csak összeadódnak. Miért várnánk velük? Tervezzük meg apránként, hogyan dolgozzuk fel ezeket. Ajánljuk fel a Vihar hónap tomboló energiáinak és engedjük, hogy a hónap utolsó napjai kipucoljanak minden elakadást életünkből.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Meghatározok, hogy visszatükrözzek,
Megszabva a rendet.
Lepecsételem a végtelenség mátrixát,
A forma önálló tónusával.
Engem az időtlenség ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.

Megerősítés:
„Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
„Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.