Kin 237* Vörös Elektronikus Föld* 08.13

unicafe.hu-az-ut-viszontagsagai-000.jpgAz Elektronikus tónusú Földdel ma megláthatjuk az elmúlt két nap összefüggéseit, és az ellentétekben rejlő potenciálokat. A Föld elhozza számunkra azon váratlan események sorozatát, melyen keresztül ráérezhetünk arra, hogyan tudunk úgy segíteni környezetünkön, hogy mindeközben magunkat is előmozdítsuk vele.

A Föld felhívja figyelmünket arra, ha túlságosan is „elszálltunk volna” a Sas energiáival, ha megfeledkeztünk volna a Jelen pillanatban tartózkodni. Hiszen itt és most van lehetőségünk változtatni, a bennünk dúló, vagy körülöttünk zajló szituációkon, harcokon. álljunk ma meg egy percre, horgonyozzunk le a Most pillanatában és engedjük, hogy az események felfedjék magukat előttünk. Lássuk meg a szinkronicitásban rejlő jeleket, apróbb útmutatásokat. Lehet, ma még nem látjuk meg a mai nap összefüggéseit, de a Sas hullámvarázs segítségével a magyarázat a „Miértjeinkre” nem késlekedik. Legyünk türelmesek és nyitottak a válaszokra, melyek a legváratlanabb formában és csatornán keresztül érkezhetnek el hozzánk.

Elősegíthetjük a mai nap energiáit, azzal, ha összekapcsolódunk Földanyácskánkkal, sétálunk, kertészkedünk, vagy csak megölelünk egy fát. Ha az időjárás ez most nem engedné, akkor csak üljünk le a földre és meditáció közben vizualizáljuk, ahogyan a gyökér-csakránkon keresztül összekapcsolódunk a  Föld vasmagkristályával. Képzeljük el ahogyan ez az elementáris erő visszaáramlik testünkbe megtisztítja és feltölti csakráinkat. Akárhogyan is, használjuk ki a mai napot és  merítsünk erőt a további szárnyalásunkhoz!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Aktiválok, hogy fejlődjek,
Megkötve a szinkronicitást.
Lepecsételem a navigáció mátrixát,
A szolgálat elektromos tónusával.
Engem a születés ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).

Megerősítés:
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Meditáció:
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.