Kin 234* Fehér Kozmikus Varázsló* 08.10

7719235_spirit-of-the-forest-and-wind-acrylic-on-canvas-30-40A hullámvarázs utolsó napján kissé megpihenhetünk, elmélázhatunk az elmúlt napok eseményein. Adjunk időt magunknak, hogy leülepedjenek bennünk az eddig tanultak, és mindazon történés ami felkavart bennünket.

A mai nap segít útjára bocsátani a múltat és ezáltal helyet teremteni a jövő új vízióinkat, ugyanis a következő hullámvarázst a Kék Sas hozza el számunkra. A mai napon hát fókuszáljunk mindarra amit szeretnénk bevonzani életünkben, és tudatosan bocsássunk útjára mindent aminek a helyére ezen minőségek beléphetnek. Jelöljünk hát ki új irányokat, új célokat, azt hogy mit szeretnénk megvalósítani a következő 13 napban. Nyissuk meg szívünket a magasabb szinteknek, hogy összhangba kerülhessenek gondolataink és érzelmeink, majd ezt közvetítsük ki környezetünk felé. A Varázsló arra kér bennünket, hogy ne másoktól várjunk visszaigazolást, hanem fedezzük fel Önmagunkban a teremtő képességet. Higgyünk, magunkban, kapcsolódjunk össze a Szellemünk erejével. A mai napon foglalkozzunk olyan dolgokkal, melyek boldogsággal és erővel töltenek fel bennünket, hogy újult erővel vághassunk bele az új kalandokba.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Kitartok, hogy varázsoljak
Túlhaladva a fogékonyságot
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.”

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés:
„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az isteni akarathoz.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.