Kin 233* Vörös Kristályos Égenjáró* 08.09

when-the-boy-becomes-the-wind-ric-nagualero.jpgA Kristályos Égenjáró energiái ma a felismeréseket hozzák el számunkra azáltal, hogy a határainkat feszegetik. A Vörös napok mindig aktívabbak, cselekvéssel telibbek, mint a többi. Így a mai nap sem kivétel. Az Égenjáró mindig mozgásban van, valami új után kutatva, keresi a válaszokat.

Az elmúlt napok szélfútta energiái következtében, felkavarodtak az emlékek, blokkok, melyeknek ideje távozni életünkből. Ez érzelmileg elsőleg igen megviselhetett minket, így nem csoda, ha most kisé visszavonulnánk s megpihennénk. Tegyük ezt, de legyen ez a visszavonult időszak „befelé aktív”. Most hogy újra megtanultunk kapcsolatba lépni a belső vezettetéssel, már egy nagyobb rálátással rendelkezünk; felismerhetjük a lehetőségeket is. A kérdés csupán az, hogy meg merjük e lépni a felfedezéseket illetve, hogy mennyire vagyunk hajlandóak elmélyülni bennük? Nézzünk rá az elmúlt időszak nehézségeire ugyanúgy, mint a sikereinkre. Tanuljunk hibáinkból, lássuk meg, hol volt az a törés, amikor elszakadhattunk Lelkünktől. Lássunk, ne csak nézzünk és felfedezzük fel Önmagunk számára azokat a válaszokat, melyeket a Szél hullámvarázs „fújt elénk”. „Világosság gyúl abban, aki más szemmel nézi a világot.” Fontos hogy törekedjünk az egyensúlyunk megtartására! Biztosítsuk magunknak a teret és időt ahhoz, hogy összekapcsolódhassunk Szellemünkkel, megpihenjünk és energiával töltődhessünk fel, de ne rejtőzzünk el Remeteként, teljesítsük elkötelezettségünket a külvilág felé is!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szentelek, hogy felderítsek
Egyetemessé téve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást/bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.

Meditáció:
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.