Kin 235* Kék Mágneses Sas* 08.11

A7970A kék Mágneses Sas energiáival haladunk tovább az utunkon. A mai nap elhozza az új hullámvarázs vízióit, hogy megláthassuk a dolgok mögötti összefüggést, a nagyobb képet. A Szél hullámvarázsban megtanultunk “csatornává válni”, és kiközvetíteni, kikommunikálni a Szellemi üzenetet. Ebben a 13 napban, most mindezt feltölthetjük reménnyel és bátorsággal, hogy energiáinkat összpontosítva elkezdődhessen átalakulásunk.

A mai napon távolodjunk el az elmúlt napok zajától és felülemelkedve a konfliktusokon, hallgassunk ösztöneinkre, előérzetünkre. Legyünk picit kreatívabbak. Hagyjuk, hogy Lelkünk szabadon szárnyalhasson, álmodozhasson. Higgyünk önmagunkban és álmainkban, tűzzünk ki olyan célt magunk elé, mely nem csak a mi javunkat szolgálja, de környezetünket is, hisz ami a nagyobb mintát szolgálja az bennünket is előrelendít. Fontos azonban, hogy miközben környezetünket segítjük, ne veszítsük el önnön Életünk perspektíváját, céljait! Forduljunk Önmagunk felé is olyan odaadással, mint a külvilág felé. Fontos, hogy az adás és kapás egyensúlyban legyen, hogy önmagunk szükségletét is szem előtt tartsuk, ne csak a mások szolgálatát. Ma a Sas energiájával felemelkedhetünk a földtől, hogy madártávlatból ráláthassunk az előttünk álló útra. Keressük meg, melyik számunkra a legmegfelelőbb és induljunk el afelé.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Egyesítek, hogy teremtsek
Vonzva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.

Megerősítés:
„Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Meditáció:
„Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.