Kin 221* Vörös Kozmikus Sárkány* 07.28

OLYMPUS DIGITAL CAMERAA Vörös Kozmikus Sárkány segít magunk mögött hagyni a múltat és lezárni a Vörös Hold hullámvarázsát. Az elmúlt napok az érzelmi megtisztulásról, az elengedésről szóltak, arra tanítottak, hogy haladjunk együtt az áramlattal és ne próbáljuk kontrollálni a történéseket.

A Sárkány új kezdeteket indít el, felkészít bennünket arra, hogy immáron önnön igényeinket is vegyük szemügyre. Így hát nem meglepő, hogy ha a mai nap a Szolgálat egyensúlyára hívja fel figyelmünket. Meg kell, hogy találjuk azt a pontot, ahonnan már „túl sokat adunk” másoknak, önmagunkat kárára. Vizsgáljuk felül, hogy az amennyit mi adunk jó szándékból, szeretetből, az mennyire van arányban azzal, amennyi időt mi magunkra fordítunk, amennyit mi kapunk (magunktól!)? Figyeljük meg a mögötte rejlő motivációt is. Ne várjuk, meg amíg ez a „viszonzás” elvárássá mérgesedik bennünk, és kivetítjük környezetünkre. Hiszen senki sem tudja olyan jól, hogy Nekünk mire van szükségünk, mint saját magunk. A mai nap ideális alkalom arra, hogy feltöltődjünk és frissen, megtisztultan álljuk a Szél hullámvarázs elibe. Adjunk hálát az elmúlt időszakért (napokért, hónapokért), a változásokért és tanulságokért. Legfőképp Önmagunknak köszönjük meg a gondoskodást és figyelmet, így ha tehetjük, a mai napot szenteljük az ünneplésnek. Ünnepeljük ezt meg azzal, hogy ma extra figyelmet fordítunk önnön boldogságunkra. Kényeztessük testünk, lelkünk, egy frissítő masszázzsal, finom süteménnyel, menjünk el egy kiállításra, vagy csak adjunk magunknak 1 extra órát olvasásra, alkotásra, szórakozásra. Töltődjünk, szükségünk lesz rá, hogy újult erővel vághassunk az Új kalandba.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Kitartok, hogy tápláljak
Túlhaladva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mundrát (kézmozdulatokat) itt nézheted meg: https://youtu.be/tDCZX0vGknk

Meditáció: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Megerősítés: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.