Kin 220* Sárga Kristályos Nap* 07.27

SolarGodess2Az év második napján a Kristályos Nap hozza el számunkra a felismeréseket, hogy felvállaljuk és megmutathassuk környezetünknek mindazt. amit az elmúlt ciklusban tanultunk.

A mai napon elérkezhet számunkra a „megvilágosodás”, az AHA élmény, amikor az elmúlt napok hullámvasutazása végre értelmet nyerhet, ha nyitott szívvel és elmével állunk hozzá. Mint azt tudjuk a Holdnak, nincsen saját fénye, ő maga csupán, a Nap (Mi magunk) fényének visszatükröződése. Mégis ragyog a tiszta égbolton… Ha így tekintünk vissza az elmúlt 11 nap eseményeire, akkor milyen tanulságot vonhatunk le? Vajon mit üzen ez nekünk? Lássuk meg, hogy az önmagunkkal szembeni bírálatnak nincs valóságalapja, és minden, ami bennünk van, az értékes! Fogadjuk el és szeressük Önmagunkat és másokat is! Ne feledjük, hogy Árnyék nélkül Fény nem létezhet. Ne ítélkezzünk hát, tudatosítsuk ezt magunkban és fogadjunk el olyannak amilyen.
A Nap üzenete, hogy osszuk meg környezetünkkel, a bennünk megszületett Fényünket. Higgyük el, hogy értékesek vagyunk! Terjeszd ki fényed ma mindenkire, ragyogd be környezetedet! Ebben a szeszélyes Viharos időszakban, amikor csak tehetjük, vegyünk egy kis napfürdőt. Engedjük, hogy feltöltsön bennünket Éltető energiájával, életkedvvel, lelkesedéssel. Váljunk nyitottá és elfogadóvá mind önmagunk, mind pedig környezetünk felé és adjuk át a bennünk lakó szeretet és tudást, feltételek nélkül. Adni öröm, az élet pedig túl rövid ahhoz, hogy féljünk megnyílni!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Szentelek, hogy megvilágítsak
Egyetemessé téve az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.