Kin 219* Kék Spektrális Vihar* 07.26

spirit_from_the_night_sky___by_megatruh-d572ltkBoldog Újévet kívánok!
Egy új év, első hónapja veszi ma kezdetét, elénk tárva számtalan új lehetőséget, mely letisztítja az elmúlt évek tapasztalatait, hogy megszülethessen vadonatúj Énünk. A Vihar Éve az újjászületést és a múlt terheitől való felszabadulást hozza el számunkra. A ma kezdődő Mágneses Holdhónap is ezen energiákkal rendelkezik, bevonzva azon témákat, területeket, aspektusokat, melyekkel dolgozni fogunk a következő 13 hónapban.

A mai nappal egy mély, belső átalakulás veszi kezdetét, melyhez a Hold hullámvarázs nyújt támogatást. A Változás szele már a mai napon is érződik, hiszen éppen a Vörös Hold hullámvarázs témájáról kezdjük meg a leválást, beépítve az eddig tanultakat, elengedhetjük a sallangot. Magával ragadja mindazt, amit ebben az időszakban elengedtünk. Ez a megtisztulás lehetővé teszi, hogy minden érzést, érzelmet, régi sebet és akadályt elengedjünk életünkből, lelkünkből, érzelmeinkből. A Vihar, a Hold jegyével hatalmas tisztítást visz véghez, mely által valósággal újjá születhetünk. Engedjük, hogy leválasszon rólunk mindent, ami az elmúlt napokban (években) felmerült, de még nem voltunk képesek elengedni. Ez a hónap és év az Alázatra tanít bennünket. Ne küzdjünk erejével, nem nyerhetünk. Legbelül tudjuk, hogy ezeknek menniük kell Életünkből. Ne essünk kétségbe, inkább feküdjünk fel a hullámok tetejére és engedjünk a Természet erejének, had ragadja magával mindazt, ami már nem szolgálja fejlődésünket. Gondoljunk csak a Főnix madárra: a legenda szerint, a madár élete végén, fahéj ágacskákból fészket rakott, majd felgyújtotta, hogy később a hamvaiból újjá születhessen. Gondoljuk csak végig mindazokat az érzelmeket melyek eddig csak a helyet foglalták életünkben… Alázattal ajánljuk fel mindazt, amire már nincs többé szükségünk és éljük át azt a felszabadító érzést, amikor ezek a mázsás súlyok leszakadnak rólunk. Engedjük, hogy a Viharos szél magával ragadhassa őket, hogy helyüket valami Új és Élettel teli energia vehesse át! Tudom, könnyű ezt mondani, de nehéz mindezt végig is vinnünk, főként Világunk mostani helyzetében.

Igen érzelmes év elébe nézünk, így most különösen fontos, hogy tudatosak maradjunk és találjunk rá belső erőközpontunkra, stabilitásunkra. Amikor csak tudunk, meditációban kapcsolódjunk össze felettes Énünkkel és kérjük az Ő segítségét, hogy átvezessen ezen a felfokozott érzelmekkel járó időszakon. Használhatunk más külső segítséget is, ami megkönnyíti az átalakulási folyamatokat. Ez lehet masszázs, gyógynövények, Bach virág vagy más esszenciák, Kristályok, test-gyakorlatok, bármi ami számunkra szimpatikus és segíti a stabilizálásunkat.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Feloldok, hogy katalizáljak
Szabaddá téve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Megerősítés: 
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.