Kin 218* Fehér Planetáris Tükör* 07.25* GAP* Időn kívüli nap

01197cb06a4555e270531ed62b5fdd40Tegnapi nappal lezárult a Fehér Planetáris (10. tónusú) Varázsló éve, melyben kiteljesedett mindaz, amiért az ezt megelőző 9 évben dolgoztunk. Beérett a gyümölcs, így most elérkezett az ideje az aratásnak. Mindaz a tapasztalat, gondolat, érzelem, tanítás, amit az idei évben átéltünk, a következő évben letisztul és új formát ölt a Kék Spektrális Vihar Év segítségével.

A mai nap az “Időn kívüli” vagy úgynevezett Zöld nap a Maja naptárban, mely mindig a két egymást váltó év között található meg. Lévén ezen energia ciklusok nem elvágólag jelennek meg,  már ez előző napokban is érezhető volt a  Vihar évének ereje, ahogy gyűjti össze energiát, de még mindig érezhető a Fehér Varázsló nyugodtabb, mentális ereje. A mai napon kiteljesedik a Vörös Hold Hullámvarázs minősége. Az elmúlt néhány nap igen intenzíven átélhettük, ahogy a Hold az Univerzális Víz erejével felkavarta érzelmeinket, hogy mindaz a leülepedett „hordalék” ami lassította „áramlásunkat” távozhasson életünkből. Ez a hullám a szabad áramlásról, és az érzelem testünk megtisztításáról szól. Ma a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével meglátjuk érzelmeink és tetteink mozgató rugóit, azon illúziókat, téveszméket, melyek mindeddig „mozdulatlanságra” késztettek bennünket. A Planetáris Tükör napja ideális alapot nyújt a mai Időn kívüli napra, amikor is számot kell, vessünk az elmúlt évvel, hogy helyet teremtsünk az új céloknak, új lehetőségeknek. Alkalmunk lesz ma arra, hogy megszabaduljunk azoktól a tévképzetektől, melyet karmánk, tükörként tart elénk. Ma öntsünk tiszta vizet a poharunkba és realizáljuk a VALÓSságunkat! Használjuk és tanuljunk felismeréseinkből! Senki sem tökéletes, még Mi sem! Engedjük el a túl-idealizált Énképünket. Használjuk helyesen ítélőképességünket és lássuk meg, ismerjük be, ha hibáztunk. Nagyon fontos, hogy bocsássunk meg Önmagunknak és másoknak is, hiszen csakis így léphetünk tovább!

Az utóbbi napok időjárását nem csupán a Vörös Hold -mint vizek ura- alakította, hanem már ebben is érezhető a Spektrális Vihar év minősége, mely heves záporaival, elveri a port, hogy letisztítsa előttünk az utat. „Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk a vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esőben.” Kezdjünk hát el gyakorolni…
Mai teendők:

  • Tisztítsuk meg testünk, lelkünk, szívünk: engedjük el a negatív érzéseinket, haragot, gőgöt, félelmet.
  • Rendezzük kapcsolatainkat: béküljünk meg önmagunkkal és környezetünkkel. Gyakoroljuk a megbocsátást.
  • Készítsünk tervet mi az, amit felajánlunk a Vihar évének. Mi az, amit készek vagyunk elengedni, felajánlani fejlődésünk érdekében?

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy visszatükrözzek,
Előállítva a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.

Meditáció: 
„Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.