Kin 217* Vörös Szoláris Föld* 07.24

unicafe.hu-haladas-000 2Az év utolsó napján, a Szoláris Föld minősége teszi nálunk látogatását, hogy útmutatásával felkészítsen bennünket a következő Év energiáira. Ez a nap, összpontosításra szólít fel és visszaterel bennünket a Jelenbe. A Föld ma olyan váratlan lehetőséget tár elénk, mely egyértelmű jelzésekkel vezet bennünket új életünk felé.

Az elmúlt hónapban a visszatekintés, a múlt feldolgozása és elengedése volt a feladatunk. A mai nap azonban visszatereli fókuszunkat a Jelenbe, hogy a Mindenség energiáival kézen fogva léphessünk át az Időn-kívüli nap, tisztító és felkészítő energiáiba. Olyan megmagyarázhatatlan dolgok történhetnek, vagy olyan váratlan szituációkban találhatjuk magunkat, melyek egyértelmű utat mutatnak számunkra. Mégis tartsuk meg a Hold által biztosított határainkat és ne vonjunk le belőle messzemenő következtetéseket. Ne ítélkezzünk, ne döntsünk! Adjunk időt magunknak a feldolgozáshoz, mert ez hozza el számunkra a tisztánlátás ajándékát. Ezekben a felfedezésekben rejlenek ugyanis azok a kulcsok, melyek célunk eléréséhez szükségesek. Ne engedjük, hogy érzelmeink elragadjanak, vagy akár hogy a múlthoz kössenek bennünket. Ne inogjunk meg ilyen közel a célhoz!

Most ahogy egyre közeledünk a Vihar Év minőségeihez, már a természetben is egyre gyakrabban találkozhatunk ezen elementáris erőkkel. Hirtelen a semmiből, sötét felhők bukkannak elő majd szinte azonnal záporeső, dörgés és villámlás veszi kezdetét. Az így tomboló nyári Vihar amilyen gyorsan és észrevétlenül jön, ugyanilyen gyorsan el is tűnik! Ahhoz, hogy ezen érzelmi hullámokat átvészeljük, meg kell találnunk és tartanunk belső stabilitásunkat. Ebben nyújt segítséget a mai Vörös Föld energiája. Fontos, hogy leföldeljük érzelmeinket és megtaláljuk a belső középpontunkat, hogy holnap innen tegyük meg a cselekvés utolsó lépéseit.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Lüktetek a fejlődés érdekében
Megvalósítva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A szándék szoláris tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).

Meditáció:
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés:
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.