Kin 216* Sárga Galaktikus Harcos* 07.23

3.12Egyre erősödik a Vörös Hold hullámvarázs energiája, most hogy elértünk a nyolcadik naphoz a Galaktikus tónussal beérik a hullámvarázs témája. Ugyanakkor ma újra előkerülhetnek az előző hullámvarázs energiái is, visszajelzést adva az elmúlt napok munkájáról. Vállaljunk érte felelősséget.

A Harcos ma a bennünk rejlő Igazságra hívja fel a figyelmet, mely az Elme és a Szív összehangoltságában mutatkozik meg. Most hogy a Hold hullámvarázs felkorbácsolta az érzelmeinket, a Harcos biztosítja nekünk azt a stabil „várat”, ahová visszavonulhatunk, hogy feltöltekezhessünk. Építsük meg Önmagunk erődítményét a saját hitrendszerünkből. Amennyiben bízunk és hiszünk Önmagunkban, ez a hely olyan belső stabilitást adhat, melyből bátran harcba indulhatunk! Tegyük hát fel a minket foglalkoztató kérdéseket és engedjük, hogy a belső hangunk megsúgja számunkra a választ. Használhatjuk a Harcos bátorságát és erejét, hogy a legrejtettebb belső blokkjainkat elkezdjük feloldani. Miközben pedig ezt a belső munkát végezzük, felszabadítjuk eddig elnyomott energiáinkat, és képessé válunk önmagunk erejének felvállalására. Engedjük, hogy a felmerülő félelmeket elmossa a Hold ereje. Ne felejtsük el, nem az a bátor, akinek nincsenek félelmei, hanem az, aki ennek ellenére is cselekszik! Bízzunk hát a Harcos vezetésében. Tisztázzuk helyzetünket a környezetünkkel és tegyük meg a szükséges lépéseket! Vegyük kezünkbe Sorsunk irányítását!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Harmonizálok, hogy kérdezzek
Formálva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
Az osztatlanság galaktikus tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra: 
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.

Meditáció: 
„Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Megerősítés: 
„Felveszem személyi erőm botját.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.