Kin 215* Kék Rezonáns Sas* 07.22

sasA mai nappal elérkeztünk a Hold hullámvarázs feléhez, így most egy szusszanásnyi időre megállhatunk, hogy felmérjük erőforrásainkat és feltöltődjünk a Mindenség támogató energiáiból.  A Sas ma reményt nyújt azáltal, hogy víziók formájában elénk tárja új céljainkat, a következő lépéseinket. Tekintsünk vissza az elmúlt napok eseményeire és lássuk meg, hogy azon területeken, melyekkel dolgozunk, mi az, ami megérett az elengedésre, hogy így könnyített terhekkel haladhassunk tovább utunkon.

A mai napon ne menjünk el „álmodozásaink” mellett, engedjük meg magunknak, hogy kissé eltávolodjunk a realitás talajától. Ne engedjük, hogy a körülmények érzelmileg röghöz kössenek. A Sas segítségével rugaszkodjunk el ezekből a szituációktól, hogy megláthassuk a nagyobb képet, az utat, melyet be kell járnunk. Mindehhez most a Hold szolgál jelzőtűzként. Merjünk hát tiszta szívvel álmodozni, mert ezek mind-mind a tudatalattink üzenetei. Meditációban kapcsolódjunk össze belső Látnokunkkal és kérjük a Mindenség segítségét. Hagyjunk hátra ma minden olyan régi batyut melyet már nem szeretnénk átcipelni az új évbe. Ma gyakoroljunk önuralmat és teremtsünk egyensúlyt mások szolgálata és önnön igényeink között. Ne engedjünk, de ne is gyakoroljuk az érzelmi zsarolást, a manipulálást! Emlékezzünk kitűzött céljainkra és lépésről lépésre kezdjünk neki a megvalósításának. Még mindig nincs késő! Ahogy teret engedünk neki, a Mindenség kipótolja erőfeszítésünket. De ehhez az kell, hogy tisztán lássunk és valóban elengedjünk! Bízzunk előérzeteinkben és engedjük, hogy ez irányítsa cselekedeteinket. Higgyünk álmainkban és Önmagunkban! Ha céljaink szolgálják a nagyobb Mintát, ma megkapunk minden lehetséges segítséget ahhoz, hogy mindezt be is teljesítsük!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Levezetek, hogy teremtsek
Inspirálva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.

Megerősítés:
Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.