Kin 214* Fehér Ritmikus Varázsló* 07.21

22_bigElérkeztünk a Planetáris Varázsló évének utolsó Varázsló minőségű napjához. A Hold hullámvarázsban megjelenő Varázsló arra kér, vizsgáljuk felül érzelmeinket, lássuk meg, vajon mennyire valósak, illetve azt is, hogy milyen szándékkal vannak jelen életünkben. Merjünk szembe nézni a valódi okokkal, és használjuk a Hold energiáit a szándék megtisztítására.

Ahogy egyre mélyebbre hatolunk a hullámvarázs témájába, felkavarodik érzelmünk állóvize és egyre több sérülés tör a felszínre. Engedjük, hogy a Hold, mindezt átmossa, hogy az így letisztított érzelmekkel könnyebben szembe tudjunk nézni és fel tudjuk őket dolgozni. A Ritmikus tónusú nappal, ma elérkeztünk a döntéshozatali fázisba: hagyjuk, hogy régi sérelmeink, berögzült „manipulatív” mintáink irányítsanak, vagy tanulva az idei év eseményeiből, elengedjük mindezt és tovább lépünk? Hozzunk határozott és elkötelezett döntéseket úgy, hogy szívünk útját járjuk. Teremtsünk egyensúlyt az egyéni és az Isteni akarat között, hozzuk őket összhangba, mert csakis így érhetjük el a teljesebb életet. Ezzel megalapozhatjuk azt a Változást, melyet a közelgő Vihar éve tartogat számunkra.

Nézzünk szembe bizonytalanságunkkal és vállaljuk a felelősséget képességeinkért. Ne várjunk a külső visszajelzésekre, hanem ragadjuk kézen felébredt belső mágusunkat és tegyünk meg mindent önnön fejlődésünk érdekében.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szervezek, hogy varázsoljak
Kiegyenlítve a befogadó készséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!

Megerősítés: 
Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.