Kin 213* Vörös Felhangos Égenjáró* 07.20

unicafe.hu-magany-000A Vörös Felhangos Égenjáró üzenete a mai napra, hogy fedezzük fel belső középpontunkat és ott horgonyozzunk le, hogy ebben az érzelmekkel túlfűtött időszakban meg tudjuk őrizni stabilitásunkat. Mind a Hold (hullámvarázs) mind az Égenjáró jegy a határok kérdéskörével foglalkozik.  A Hold arra kér, hogy kilépve a függő kapcsolatokból tartsuk meg az ÉN-határainkat, az Égenjáró pedig a személyiségünk határait, feszegeti, arra ösztönözve, hogy hátrahagyva a biztonságost, lépjünk egy nagyot az ÚJ felé.

A fentiek értelmében, most nem meglepő, hogy ha kissé össze vagyunk zavarodva. A Felhangos tónus a Lélekcsillagunkhoz vezérel ma bennünket, hogy ott horgonyt vetve, stabilak tudjunk maradni és mégis élvezzük a Hold ringatását. Tudatosítsuk önmagunkban értékeinket és ne kívülről várjuk a visszajelzéseket. Figyeljük meg, hogy azok az érzelmek melyek bennünket most körül-vesznek, honnan eredhetnek és hogy valóban ezek határoznak-e meg bennünket? Az Égenjáró segít, hogy felkutassuk érzelmeinket, hogy felderíthessük, melyek azok a régi tapasztalások, sebek, amelyek újra és újra előhozzák belőlünk ezeket az érzéseket. Minden régi sérülés blokkot képez bennünk, melyekre minden hasonló szituáció újra emlékeztet. Hagyjuk, hogy a Hold elmoshassa ezeket a blokkokat, hogy a hegekre gyógyír kerülhessen és tovább léphessünk!

Ha tudatosan belehelyezkedtünk lelkünk középpontjába, bármilyen érzelmi viharok jönnek is, mi viszonylag stabilak tudunk maradni. Igen, „viszonylag”, hiszen mi is csak Emberek vagyunk, és mint olyan, többnyire érzelem vezérelt. De emlékezzünk a Hold tanítására és Tudjuk, hogy az Érzelmeink, nem MI vagyunk. Az Égenjáró energiáit úgy lehetne legjobban jellemezni, mint egy kamaszt, aki folytonosan keresi, néha akár feszegeti is saját határait. Érezzük át újra ezt az élményt és merítsünk bátorságot energiáiból, hogy kilépjünk a komfort zónánkból és felfedezzük önmagunkat.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Megerősítek, hogy felderítsek
Irányítva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A sugárzás felhangos tónusával
Engem a születés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
“A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.