Kin 140* Sárga Planetáris Nap* 05.08* MAG

Night-dreamingA mai Sárga Planetáris Nap napjával véget értek a MAG napok. Most egy rövid időre kifújhatjuk magunkat, kerek ö napig töltődhetünk, mielőtt kezdetét veszik a Tzolkin legerősebb ciklusának a „levezető szakasza”. A Majom hullámvarázs ma eléri a csúcspontját és ezt ma a Sárga Nap büszke fényével támogatja.

Most hogy elült a „Vihar”, végre kisüthet a Nap, mellyel által egy új élet kezdődhet. A Nap minden forrás Eredete, az Élet kezdete. Nélküle nem létezhetne élet a Földön. A mai energiák arra kérnek, hogy kicsit váljunk Nappá, vállaljuk fel belső Fényünket és bátran mutassuk meg a Világnak! Figyeljünk meg, hogyan viszonyulunk önmagunkhoz, belső értékeinkhez. Lássunk reálisan, ne idealizáljuk túl, de ne is becsméreljük magunkat feleslegesen. A Nap a feltétel nélküli szeretetre tanít bennünket, azáltal, hogy mindenkire egyformán süt; hittől, kortól, nemtől vagy hovatartozástól függetlenül. Ne feledjük, hogy Fényünk csak akkor tudja körülvenni szeretteinket, ha mi magunk is kerek EGÉSZek vagyunk! Tekintsünk büszkén újonnan átalakult énünkre és fogadjuk el a negatív tulajdonságainkat is, mert azok is részük a személyiségünknek. Nélkülük nem lennénk ugyanazok, nem tarthatnánk ott, ahol vagyunk ma.

Engedjük ma, hogy a Sárga Nap beragyoghassa életünket, rávilágítva arra, hogy az Élet szép. Ha tehetjük mennyünk ki a szabadba és élvezzük a Természet adta szépségeket. Váljunk hát Nappá: találjuk meg önmagunk középpontját, ahol biztonságban, szeretetben, békességben és harmóniában vagyunk, és ebből a középpontból teljes szeretettel forduljunk környezetünk felé.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy megvilágítsak
Előállítva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon

10. Tónus:
Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.