Kin 139* Kék Szoláris Vihar* 05.07* MAG

4369fda92866912da5249371933a001bA Szoláris Vihar ereje ma elsöpöri előlünk mindazt a gátat és akadályt, mely köztünk és célunk elérése között áll. Az elmúlt 18 nap a MAG napok tiszta erejével szinte belénk véste minden minőség alapjait. Most a felhalmozott „por” végre távozhat életünkből, hogy ne maradjon más, csak a megújult Énünk és értékrendünk.

Az utóbbi napok érzelmileg felkavhattak bennünket és a mai Vihar minőségei sem tesznek másként. A Vihar ma elhozza számunkra az Újjászületés a megújulás érzését azáltal, hogy magával ragad mindent ami már nem szolgálja életünket, cserébe azonban helyet teremt mindazon ÚJNAK ami már alig várja, hogy beléphessen életünkbe! Hagyjuk, hogy a Vihar átjárja életünket, Hajoljunk meg akarata és ereje előtt, így a mai nap lehet majd az első lépés valami új és nagyszerű felé. Mint minden felforgató eseménykor, most is a belső középpontunkból nyerhetünk erőt. Ide visszavonulva biztonságban átvészelhetjük a Vihar tombolását. Használjuk a Majom varázslatát és ne fogjuk fel tragikusan a mai eseményeket! Tudatosítsuk, hogy mint a Tavaszi zápor ez is csak jön és megy. Minden elmúlik egyszer. Minden eső után újra előbújik a Nap és a szivárvány és velük együtt pedig friss, zamatos eső illat terjeng.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Lüktetek, hogy katalizáljak
Megvalósítva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A szándék szoláris tónusával
A Vízió ereje vezet utamon

9. Tónus:
Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.

Meditáció: 
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.