Kin 141* Vörös Spektrális Sárkány* 05.09

pictures-of-spiritual-workshopsA Spektrális Sárkánnyal ma megkezdődik a hullámvarázs energetikájában a differenciálódás, a leválás. Mindazt amit eddig tanultunk, elértünk, azt mélyen elraktározhatjuk most magunkba, és elengedhetjük végre a Majom hullám tanítását.

Ma elkezdődik az átalakulás, a változás, de továbbra is új nézőpontokat hoz be az életünkbe azáltal, hogy minden eddig biztosnak hitt dolgot felkap, megráz és szétszór. A változás legtöbbször bizonytalanságot és bizalmatlanságot generál az emberekben ezért sokszor ódzkodunk minden új változtatástól. A Sárkány ma ehhez nyújt segítséget nekünk: Mennyire bízunk Önmagunkban, az Isteni gondviselésben, a nagyobb Rendben? El tudjuk, el merjük-e hinni, hogy a változás jó is lehet, hogy minden értünk történik? A Világunkban minden RENDben van. Helye van a jónak csakúgy, mint a rossznak. Ha az életünkben valami nehézkesen megy, vagy nem áll módunkban változtatni rajta, akkor már csak az marad, hogy a hozzáállásunkat kell megváltoztatni! (Viktor Frankl) Találjuk meg ezek értelmét, mi az, amit tanulhatunk ezekből a szituációkból.

Nem kell mindig mindent irányítanunk! Fordítsuk a Majom energiáit önmagunk javára. Hagyjuk és élvezzük, hogy az események spontán megtörténhessenek! Bízzunk a jelenlegi helyzetünkben. Kapcsolódjunk ma össze az Ősanyai minőséggel, hagyjuk, hogy jó anya módjára, táplálja és elringassa, a bennünk élő Belső Gyermeket. Engedjük, hogy újra felépítse a bennünk a BIZTONSÁGOT, BIZALMAT, és a HITet, melyet út közben elvesztettünk! Sárkánnyal ma újra megszülethet bennünk valami, amely új irányt és erőt adhat életünknek. Ne hagyjuk ezt elveszni!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Feloldok, hogy tápláljak
Szabaddá téve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

11. Tónus:
Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.

Meditáció: 
Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.