Kin 136* Sárga Ritmikus Harcos* 05.04* MAG

hullámvasút.jpgA mai nap, a Belső harcosunkat hívja életre, hogy erőt merítsünk bátorságából, eltökéltségéből, valamint hogy megtanuljunk hallgatni a belső vezettetésünkre, belső hangunkra.

A Majom hullámvarázs igen megviselhet bennünket, ha nem figyelünk, ha nem vagyunk felkészülve a váratlan helyzetekre, vagy éppen ellenállunk az Ő akaratának. Ez az igen erőteljes hullám szinte kiköveteli a Tiszteletet, ugyanakkor kis odafigyeléssel hatalmas leckéket tanít Önismeretből. A Harcos ma arra kér, figyeljük meg mi az, ami ellenállásra késztet bennünket és hozzunk döntést. Tegyük fel magunknak a kérdést: Mi is az ok Igazán, amiért elzárkózunk a Majom által elénk hozott változástól? Valóban ezt szeretnénk? Mi az, amit nyerünk abból, ha megállunk? Mert mindig nyerünk, még ha veszítünk is: mások figyelmét, szimpátiáját, vagy csupán önmagunk visszaigazolásaként „Na ugye, ez sem sikerült!”. Most a Varázsló hónapban például igen elgondolkodtató lehet, ha másokra így hatunk; felveti az irányítás és a manipuláció kérdéskörét, ha vélt vagy valós „áldozati szerepet” vállalunk fel ahelyett, hogy megadnánk magunkat a Változásnak. Tudatosítsuk magunkban, hogy a Világ megy tovább, velünk, vagy nélkülünk, de halad a fejlődés kis rögös útján… Mint mindig, a döntés most is a mi kezünkben van.

Vállaljunk felelősséget képességeinkért, a lehetőségeinkért és a döntéseinkért is. Nos, hogy döntesz? Felülünk együtt a hullámvasútra? Tarts velünk! Száguldjunk együtt a szédítő magasságok felé és ha épp lejtő jön, amikor robogunk lefelé, ne felejtsd el kezeidet a levegőbe dobni, hisz tudjuk a lejtő alja után, egy újabb emelkedő vár ránk, mely még nagyobb magasságokba repít! Élvezzük az utazást!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szervezek, hogy kérdezzek
Kiegyenlítve a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

6. Tónus:
Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
„Felveszem személyi erőm botját.”

Meditáció:
„Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.