Kin 135* Kék Felhangos Sas* 05.03* MAG

12705735_10153941040108185_624648936203906629_nA Felhangos Sas energiáitól, ma új lendületet kap a Kék Majom hullámvarázs, azáltal, hogy kizökkent bennünket a „fejreállt” világunkból.  A Sas ma segít eltávolodnunk a konfliktusok bűvkörétől, mely mintegy lefelé pörgő spirál húzott vissza bennünket.

Ahogy az elmúlt napokban is tapasztalhattuk, a Majom hullám, igen erőteljesen felforgatta mindennapjainkat. A legváratlanabb és legártatlanabb helyzetek is „veszélyzónává” válhattak. Ha ügyesen használtuk a Majom energiáit, (sikerült spontán, játékosnak és nyitottnak maradni) akkor kisebb-nagyobb surlódásokkal ezt megúszhattuk. Ne veszítsünk lelkesedésünkből és humorunkból, mert még hosszú út előtt állunk. Tartsunk ki és bízzunk! Higgyük el, megéri a befektetett energia. Ma a Sas elhozza számunkra a vízió húzó erejét. Segít, hogy felülemelkedve a kihívásokon, a nehézségeken, megláthassuk a mögöttes miérteket és az ott lapuló értékeket. Használjuk ezt, mint motiváció, hogy lendületet vehessünk. Engedjük szabadon szárnyalni képzeletünket, engedjük meg magunknak, hogy most csak MI legyünk, hogy ezt a pár napot valóban a fejlődésünk érdekében, Önmagunkra szánjuk! Maradjunk nyitottak és tiszta szívűek, hagyatkozzunk megérzéseinkre és engedjük, hogy a Majom a Sassal karöltve új távlatokat nyithasson meg előttünk.

A mai MAG nap energiáját használjuk fel arra, hogy megerősítsük magunkban a kitűzött célt. Lássuk magunk előtt, ahogy elérjük, ahogy megünnepeljük a beteljesülést! Ma este lefekvéskor gondoljunk erre, érezzük, ahogy eltölt a sikerélmény és a bizonyosság és ebből merítsünk erőt. Használjuk a Sas erejét és kitartását, hogy mindezt véghezvihessük.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Megerősítek, hogy teremtsek,
Irányítva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

5. Tónus:
Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés:
„Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.