Kin 137* Vörös Rezonáns Föld* 05.05* MAG

kidfee11Lassan véget ér a MAG napok sora érdemes még kihasználni ezt a 4 napot arra, hogy egy utolsó hajrával előrébb juthassunk a fejlődési létránkon. A Föld ma segíti a célunkra való összpontosítást a Rezonáns tónussal pedig könnyebben kapcsolódhatunk össze a Forrással, hogy erőt gyűjthessünk.

A tegnap hozott döntésünket ma a Rezonáns Föld stabilizálja, mely együttműködésre, cselekvésre sarkall és segít bennünket, hogy tudatunkat a Jelenre fókuszáljunk. Erre ma különösen nagy szükségünk lesz, hiszen a Majom újabb csintalankodásának és a Föld energiájának köszönhetően, ma olyan váratlan találkozások, helyzetekkel találhatjuk magunkat szemben, melyek kibillenthetnek lelki középpontunkból. Ne vonjunk le ezekből messzemenő következtetéseket és ne is értékeljük túl ezen találkozásokat, mert azzal megállíthatjuk az események fonalát, és kizárhatunk rengeteg lehetőséget. Érdemes ma tudatosnak és higgadtnak maradni, hogy megláthassuk a szinkronicitásban rejlő útmutatásokat. Ha nem engedjük, hogy érzelmeink „elvigyenek” bennünket, ha könnyeden állunk a történésekhez, akkor a nap végére fény derül majd a miértekre. Ha úgy tetszik, egy új térképet kaphatunk: „Újra tervezés”. Igen, egy újabb módosítás, de ez egy rövidebb úton vezet el bennünket céljaink kiteljesedéséhez. Ne veszítsük el lelkesedésünket és humorunkat! Találjuk meg belső középpontunkat és meditációval földelődjünk le. Ha nincs időnk meditálni, akkor ma menjünk ki egy picit a természetbe és kapcsolódjunk össze Földanyácskánkkal. Vegyük észre a jelen pillanat szépségeit; a madarak boldog csivitelését, a Tavaszi eső hozta színpompás virágokat, fákat, bokrokat. Engedjük, hogy gyermeki énünk szabadon futkosson a fűben, vagy ugráljon a pocsolyákban, hogy rácsodálkozhasson a Természet apró szépségeire. Lássuk meg, ahogy életünk egén a viharfelhők felett lassan kibontakozik a szivárvány! Ez egy rendkívül értékes időszak. Most jött el az idő, hogy hazatérjünk önmagunkba.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Levezetek a fejlődés érdekében
Ösztönözve az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

7. Tónus:
Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.
Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.