Kin 134* Fehér Önálló Varázsló* 05.02* MAG

-font-b-spiritual-b-font-sacred-geometry-human-monster-4-Sizes-Home-Decoration-Canvas-PosterA mai nappal kezdetét veszi a 11. Maja holdhónap, mely így az Önálló Varázsló minőségjegyeinek nyomát viseli majd magán a következő 28 napban. Lévén az Évünk maga is Fehér Varázsló, érdemes megfigyelnünk, hogy a mai napon milyen témák kerülnek majd elénk. Ezek segítségével indulhat be a Változás az Év hullámvarázsában is.

Az Önálló Varázslóval ma megteremtjük a hullámvarázs alapjait, stabilizáljuk céljainkat. Mindaz, amit az elmúlt 3 napban meghatároztunk célként, felülvizsgáltuk, azzal most megteremthetjük azokat az alapokat, melyekre a következő napon építkezhetünk. Ezen alapokból kiindulva, tervezzük meg a következő lépéseinket, azonban számoljunk a Majom csintalanságával és ne szabjunk merev határokat az egyes lépéseknek. Legyünk készek bármikor, még az utolsó percekben is változtatni. A Majom hullámvarázsban megjelenő Varázsló minőségei ma arra kérnek, hogy a válaszokért Önmagunkba tekintsünk és ne a külvilágból várjuk a megerősítéseket. Bizalmunkat helyezzük önmagunkba, vállaljuk a felelősséget tetteinkért és újonnan szerzett erönkért. Használjuk ma ezeket az erőket, és engedjük, hogy a Varázsló által beléphessen a Szellem is életünkbe. Segít, ha ma meditációban összekapcsolódunk belső mágusunkkal és az Ő szellemi útmutatására bízzuk magunkat.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Meghatározok, hogy varázsoljak
Megszabva a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A forma önálló tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

4. Tónus:
Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!

Megerősítés: 
Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.