KIN 088* Sárga Planetáris Csillag* 05.01* Galaktikus Aktiváló Portálnap

088-lamat-10A Vihar hullámvarázs, a Sárga Planetáris Csillag minőségével teljesedik ki, mintegy rávilágítva az elmúlt nehéz időszak értelmére; az Egységre és Átalakulásra. A mai nap fényét energetikáját tovább emeli, hogy a mai egy Galaktikus Aktiváló Portálnap is egyben, így a Planetáris Csillag minősége megsokszorozva érvényesül.

A Vihar hullámvarázsban megjelenő Csillag minősége, ma megmutatja, hogy még a vihar keltette káoszban és örvényben is megtalálható a harmónia, a rendezettség. A kulcs, az egyszerűsítés. Ne akarjunk mindent megérteni, túlbonyolítani. Engedjük, hogy az események maguk ütemében áramoljanak. Idézzük fel eredeti célkitűzésünket, lássuk meg hogy az elmúlt napok eseményei meddig vittek el bennünket. Lássunk át az érzelmi káoszon amit okozott és élvezzük felszabadító energiáit. A mai nap a finomhangolásé, tökéletesítgetésé. Fejezzük be mindazt, amit a hullámvarázs során elkezdünk, fedezzük fel és bontakoztassuk ki Csillag-mag természetünket, hogy a teljes jelenlét egyensúlyában élhessünk. A Csillag mottója, az egyszerűség. Ma ne azon mélázzunk, mi mindent ragadott magával a Vihar, hanem fogadjuk el és ismerjük fel, hogy mennyi lehetőséget tárt elénk az elmúlt időszak. Maradjunk a Jelen pillanatban. Törekedjünk megteremteni és megtartani a harmóniát úgy kívül -a környezetünkben-, mint belül a lelkünk esszenciájában. Legyünk nyitottak minden tanítás igazságára, és járjuk a saját ösvényünket. A mai nap vezető energiája a Sárga Harcos, így, ha mégis elakadnánk, fogalmazzuk meg a kérdést, ami foglalkoztat és hagyatkozzunk belső szellemi vezetőnkre, mely mindig megsúgja a választ. Vegyünk 3 mély levegőt, csendesítsük el zúgó elménket, mely elnyomja belső, Szellemi vezetőnk hangját, hogy meghallhassunk útmutatását.

Próbáljuk meg ma reálisan látni a felmerülő problémákat, konfliktusokat és ezek egyszerűsítése által lássuk meg a mögöttes okokat, melyek még elengedésre várnak. Gyűjtsük össze maradék erőnket, erősítsük meg önmagunkba vetett hitünket és egyszerűen fókuszáljunk céljainkra. Lássuk megvalósulásukat!

Mantra:
Tökéletesítek, hogy megszépítsek
Előállítva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az intelligencia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.

Meditáció: 
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.