KIN 076* Sárga Spektrális Harcos* 04.19

076-cib-11A Spektrális Harcos minőségével kilépünk a Világáthidaló nyújtotta témákból, hogy elkezdjünk felkészülni mindezek átalakítására a Vihar Hullámvarázsban. A Harcos ma a bizalom és a felelősségvállalás kérdéskörét hozza témába, arra bíztatva, hogy elérkezett az idő, hogy újra kézbe vegyük a gyeplőt.

A Harcos, az Intelligencia erejével, ma felerősíti belső hangunkat, mely arra bíztat, hogy legyünk Igazak önmagunkhoz. Egyesítve szívünk és elménk útját, tegyük fel magunknak a kérdést: mi az, amire szívünk mélyén igazán vágyunk? Ne feledjük, egy jól megfogalmazott kérdés, gyakran többet a felszínre hoz, mint maga a válasz. Adjunk időt a válasz érkezésének, ne kapkodjunk el semmit. Bízzunk belső hangunkban, érzelmeinkben, a pillanatról pillanatra történő vezettetésben. A bizalom a feltétele annak, hogy hozzáférhessünk az isteni útmutatáshoz. Belső hangunk olykor inkább hasonlít a szél suttogásához, mintsem az oroszlán üvöltéséhez, mégis, ha megfejlődtük mindazt, ami a válaszhoz szükséges, akkor meghallhatjuk azt. Ahogy elengedtük azt, ami a múlthoz, a régi mintákhoz vagy szintekhez kötött minket, megláthatjuk az útjelzőket. Tudatosítsuk ezt, és építsük be a hullámvarázs tanításait a mindennapjainkba.

Mantra: 
Feloldok, hogy kérdezzek
Elengedve a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A felszabadítás spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.

Megerősítés:
“Felveszem személyi erőm botját. ”

Meditáció:
“Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.