KIN 075* Kék Planetáris Sas* 04.18

075-men-10A 10. Holdónapunk pontosan a felénél járunk. Ahogy korazt már tudjuk a 10-es tónus a Planetáris tónus, a hullám/hónap/év megvalósítások és beérések időszaka. Fő témakörei a feltétel nélküli szeretet, az önmagunk hoz való hűség és erőnk felvállalása. A Világáthidalóban megjelenő Planetáris Sas, ma egyesíti lehetőségeinket képességeinkkel, hogy teret adhasson mindannak, amiért az elmúlt 9 napban dolgoztunk. A Világáthidaló hullámvarázs feladta az, hogy lépjünk ki a tagadásból, és engedjük el a kontrollt. Ne elnyomjuk, hanem lezárjuk a multat.

A Sas ma elhozza számunkra az elmúlt napok „veszteségei” utáni Reményt, új víziókat, új célokat. Használjuk ki a Sas adta lehetőséget és emelkedjünk felül gyászunkon, félelmeinken. Lássuk meg, mit rejtegetnek ezen események, mi az, amivel még esetleg dolgoznunk kell ahhoz, hogy megkönnyebbüljünk. Azáltal, hogy már látjuk körvonalazódni célunk tárgyát, elérhető közelségbe kerül, és ez feltölt bennünket reménnyel. Osszuk meg kreatív ötleteinket környezetünkkel, hogy kiegészülve, egymást támogatva tovább gyarapodhassunk szellemileg, lelkileg, de akár anyagilag is. Lássuk magunk előtt a célt, megújult, felfrissült énünket, melyet immáron nem köt gúzsba a múlt, nem határolnak be a rég megszokott minták. Szabadok vagyunk! Engedjük ma szárnyalni lelkünket, hogy ezzel is inspiráljuk az elengedést, a szimbolikus halálát mindannak, ami elmúlt. A hónap és Hullámvarázs tekintetében a mai nap megerősítése lehetne: „Bízom magamban. Bízom a Mindenség gondoskodásában. Elbocsátok mindent, ami nem szeretet és öröm. A múltat hátra hagyom, az új, friss és eleven felé veszem utam.” (Louise Hay)
Legyen csodaszép ÚJ napod!

Mantra:
Tökéletesítek, hogy teremtsek
Előállítva az elmét
Lepecsételem a vízió kimenetét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.

Meditáció:
“Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés:
“Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.