KIN 070* Fehér Felhangos Kutya* 04.13

il_fullxfull.730702427_1pyqA mai nap feladata az összpontosítás, a külső és belső erőforrások leltárba vétele, valamint az ebből való erőgyűjtés, hiszen a hullámvarázs cselekvési fázisa, még csak most veszi kezdetét. Az 5-ös szám, a Lélek száma, a belső erő, az esszenciális valónk megtestesítője. Ereje a Hitben van! A Világáthidaló 5. Felhangos tónusú napján a Fehér Kutya teszi nálunk látogatását, mely elhozza a feltételek nélküli szeretetet és odaadást. A Felhangos tónussal együtt, a mai nap segít érvényre juttatni saját igényeinket.

Tekintsünk most vissza az elmúlt napok eseményeire, összefüggéseire, hisz ez alkotta meg a hullámvarázsunk alapjait. Lássuk meg, hogy az elmúlt időszak átalakulása/változásai során milyen új képességekkel, eszközökkel bővült palettánk és hogyan tudnánk célunkat általuk mihamarabb elérni. Ma picit foglalkozzunk többet önmagunkkal, kapcsolódjunk össze belső gyermekünkkel és hallgassuk meg Őt. Biztosítsuk szeretetünkről és törődésünkről és támogatásunkról. Ilyenkor felszínre kerülhetnek gyermekkori sérülések, mindazok a belénk nevelt régi gondolati minták, melyek tudat alatt működve, elhitették velünk, hogy nem vagyunk érdemesek, méltóak, vagy épp elegek. Ezek életünk során hol jobban, hol kevésbé felerősödhetnek, így tartanak vissza bennünket a kiteljesedésünktől. Bízzuk ezeket a haszontalan mintákat a Világáthidaló erejére. Engedjük, aminek mennie kell és írjunk helyettük új mintákat, gondolatokat, melyek ahelyett, hogy visszahúznának, inspirálnak és hajtanak előre!

Ma tehát engedjük el Önkritikus énünket és forduljunk Önmagunk felé szeretettel és megbocsátással. Adjuk meg magunknak azt, amit környezetünktől várnánk és engedjük el az elvárásokat. „Elbocsájtok mindent, ami nem szeretet és öröm! A múltat hátra hagyom, az új, friss és eleven felé veszem az utamat! Szeretem és becsülöm magam! Világomban minden rendben van!”

Mantra:
Megerősítek a szeretet érdekében
Irányítva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A sugárzás felhangos tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.

Meditáció: 
“Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
“Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.