KIN 069* Vörös Önálló Hold* 04.12* Galaktikus Aktiváló Portálnap

50654053cf0e9ef957734d6c2f0694b3Különleges napra ébredtünk. Az idei évünk ugyanis szintén a Vörös Önálló Hold jegyével vette kezdetét 2022.07.26-án. Immáron a 10. hónapban járunk, mely a sikerek és beérések hónapja. Ilyenkor illik felidéznünk a kezdeteket, az akkor meghatározott célkitűzéseinket, hogy megvizsgáljuk, hol is állunk velük. Most még ha szükséges kicsit módosíthatunk rajtuk, finomra hangolhatjuk őket, hogy kiteljesedhessenek. Ilyenkor minden szükséges segítséget megkapunk, ha eltökéltek vagyunk célunk véghezvitelében. Élvezzük ki a Mindenség támogató erejét.

A Világáthidaló Hullám passzív, kontrollált és mentális mindennapjaiba, ma az Önálló Hold minősége csempész egy érzelmileg túlfűtött napot, melyet, ha lehet, a GAP napok ereje még tovább fokoz. A Hold, az Univerzális vizek erejével érkezik, hogy letisztítsa érzelmi testünket, beragadásainkat. Ma különösen fontos kiépítenünk a belső stabilitásunkat, hogy az Érzelmi „túlcsordulást” megelőzzük. A mai nap arra figyelmeztet, hogy engedjük el függő kapcsolatainkat, legyen ez személy, gondolati minta, vagy akár bármilyen rossz szokásunk. Ügyeljünk arra, hogy maradjunk tudatosak, ne vonódjunk bele környezetünk drámáiba és mi magunk se generáljuk azt! Azáltal, hogy tudatosan meghúzzuk érzelmi határainkat és elengedjük a megfelelni vágyást, olyan szilárd belső alapot teremtünk, mely megtart bennünket, bármilyen helyzetben. Tartsuk meg saját belső terünket, érzelmi stabilitásunkat. Maradjunk empatikusak, hallgassuk meg, de ne oldódjunk fel mások drámáiban! Ne vegyük magunkra mások terheit is, van elég sajátunk, amivel ebben a hullámban dolgoznunk kell! Ezzel sem környezetünknek sem önmagunknak nem segítünk. Elvesszük tőlük a lehetőséget a fejlődésre, magunktól pedig értékes időt és energiát tagadunk meg, melyet akár önmagunk fejlesztésére is fordíthatnánk.

Vegyük elő az év elejeén készített listánkat, terveinket, határidő naplónkat és nézzük át milyen évet terveztünk. Sosincs késő belevágni, ha szükséges akár módosítanunk céljainkon. Ma mindne támogatást megkapunk amire szükségünk van. Éljünk a lehetőséggel.

Mantra: 
Meghatározok, hogy tisztítsak
Megszabva az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
A forma önálló tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.

Meditáció:
“Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.”

Megerősítés:
“Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.