KIN 062* Fehér Planetáris Szél* 04.05

062-ik-10Tegnap beléptünk a 10. Maja Holdhónapba (04.04-05.01), mely a Megvalósulás Planetáris Kutya minőségét hozza magával. Fő témakörei a feltétel nélküli szeretet, az önmagunk hoz való hűség és erőnk felvállalása. Ebben az időszakban nagy lehetőségek rejlenek, fontos megkérdeznünk magunktól, „Mi az, amire szívünk mélyén igazán vágyunk?” és cselekedni! Ebben a 28 napban minden feltétel adott a megvalósításukhoz! És mint a hónap, a mai nap is egy Planetáris nap lesz, méghozzá a Fehér Planetáris Szél napja, mely összegzése és beérése a Vörös Égenjáró minőségének.

A Fehér Szél minőségét a Maják legtöbbször a Szellem tüzéhez, az Isteni sugallathoz, vagy épp a Kozmikus lélegzethez hasonlították. Mindenképp jelképezi a felsőbb erőkkel való összeköttetést és vezettetést. Ezeken a napokon érdemes megerősíteni a Szellemi összeköttetést, összpontosítani belső hangunkra és azt hittel és vakon követni. A mindennapokban ez leginkább úgy jelenhet meg életünkben, hogy kissé „eltávolodunk lelkünktől”, meginog a hitünk, vagyis magányosnak, netán kirekesztettnek érezzük magunkat. Ilyenkor érdemes a külső kommunikációkat visszafogni és a felszínes csevejek helyett, inkább belső monológot folytatnunk, megerősítést, mantrát vagy éppen imát mormolnunk. A lényeg az összpontosítás, és a tudatos légzés.
Az Égenjáró hullámvarázsban a 10. napon megjelenő Fehér Szél minősége ma arra kér, hogy egy percre csendesedjünk el és összegezve az elmúlt napok tanításait, változtassuk meg magunkban mindazon ítélkezést, nézőpontot, melyhez eddig ragaszkodtunk. Az Égenjáró kalandozó energiái végre beértek és már másként láthatjuk a világunkat! Ne torpanjunk meg ettől, lépjünk tovább ezen az új és ismeretlen úton, mely most megnyílt előttünk. Vállaljuk a felelősséget eddigi utunkért és a következőkért. Legyünk hűek kitűzött céljainkhoz és ne hagyjuk veszni. Önmagunkért! Bízzunk ebben az új szemléletben és önnön képességeinkben. Sokszor a Személyiség vágyai háttérbe szorítják a Szellem hangját, de az is előfordulhat, hogy lelkünkben túl nagy a „hangzavar”. Ha ma azon kapjuk, hogy kissé „elveszettnek”, szétszórtnak, hebrencsnek érezzük magunkat, álljunk meg egy kicsit és végezzük el az alábbi egyszerű légzőgyakorlatot:

Húzzuk ki magunkat, karok a test mellett saját súlyuktól lógnak. Térd picit rogyaszt, medencét enyhén előre billentve álljunk stabilan. Fejtetővel az ég felé, farokcsonttal a Föld vasmagkristálya felé nyújtózkodjunk. Ha megtaláltuk a kényelmes pozíciót, egyenletes ütemre vegyünk egy mély lélegzetet, engedjük le mélyen a pocakunkba, majd ugyanarra az ütemre tartsuk bent, majd végül szintén ütemre fújjuk ki mind az utolsó szuszig. Ismételjük meg háromszor.

Akár légzéssel gyakorlattal, akár meditációval, a lényeg, hogy összpontosítsunk, térjünk vissza a jelen állapotába és kapcsolódjunk össze a Mindenség energiáival. Legyünk nyitottak és ítéletmentesek. Haladjunk az őszinteség és egyenesség ösvényén. Ma különösen fontos, hogy szavainkat, mondandóinkat őszintén és tiszta szívvel válogassuk meg! Ne feledjük a szavak teremtő erejét.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy kommunikáljak
Előállítva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.

Meditáció: 
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés: 
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.