KIN 061* Vörös Szoláris Sárkány* 04.04

d4972a770c896061720564d3bd2531bcA Szoláris tónusú Sárkány, ma elhozza számunkra a születés erejét, terveink körvonalat alkotnak, és már-már látjuk a célunkat. A Sárkány az Ősanyai minőséget képviseli, így ma minden lehetőség adott, hogy céljainkat tápláljuk, gondozzuk, és még utoljára „kigyomláljuk” a hátráltató tényezőket.

A Sárkány mindig valami új kezdetét hozza el, erősítve bennünk a bizalom és a biztonság érzését, melyre nagy szükségünk van a cél előtti utolsó hajrában. Ez a jegy az Égenjáró hullámvarázsban feltölt bennünket a szükséges erővel és hittel. Arra sarkall, hogy cselekedjünk, hogy lépjünk fejlődésünk felé. A tegnap leltárba vett értékeinket figyelembe véve, ma szánjunk időt és nézzünk rá arra, hogy melyek azok a dolgok, változások, amelyeket ideje bevezetnünk életünkbe. Adjuk át magunkat a mai nap kezdeményező energiáinak. Fogalmazzuk meg elsősorban Önmagunknak, hogy mi az, ami bennünket feltölt, és amennyire csak tudjuk, adjuk is meg magunknak, hisz tudjuk, ahhoz, hogy adni tudjunk, előbb birtokában kell lennünk annak, amit adnánk.. Vagyis, ha mi kimerülünk, elapad a forrásunk. Erősítsük meg bizalmunkat a nagyobb mintában, hogy feltöltődhessünk.

Csakúgy, mint az Égenjáró minősége, a Sárkány is az egyensúly fontosságára figyelmeztet. Míg az Égenjáró a kifelé és befelé áramlást, a Sárkány a mások szolgálata és az önmagunkra fordított figyelmet szabályozza. Ma tehát elérkezett az ÉN-idő. Adjunk magunknak ma teret és időt, hogy kicsit megpihenjünk, kényeztessük magunkat és töltődjünk. Meditáljunk, sétáljunk egy nagyot a természetben, vagy csak burkolódzunk be egy puha takaróba, szürcsöljünk forró csokit és olvasgassuk kedvenc könyvünket. Legyünk a szabadban élvezzük az Anyatermészet nyújtotta földeltséget és biztonságot, mely már annyira alap és természetes, hogy olykor meg is feledkezünk róla, holott ez az emberiség akkumulátora. Tudatosítsuk, hogy minden, amire szükségünk van, az rendelkezésünkre áll, csak tennünk kell felé egy lépést, el kell indulnunk.

Mantra:
Pulzálok, hogy tápláljak
Megvalósítva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
“Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
“Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.