KIN 050* Fehér Spektrális Kutya* 03.24* Galaktikus Aktiváló Portálnap

050-oc-11A dolgos hétköznapokat a Spektrális Kutya minőségével zárjuk, mely Galaktikus Aktiváló Portálnap is egyben. A mai nap felszabadít, felold, megold minden olyan helyzetet, amivel eddig meggyűlt a bajunk/vagyis dolgoztunk. A Kutya minősége az önmagunk szeretetére és elfogadásra tanít, vagyis az Önmagunkhoz való hűséget és az Önbecsülés témakörét adja a mai naphoz. A Nap hullámvarázsban megjelenő Kutya minősége segít, az önérvényesítésben.

A Fehér Kutya segít átlépnünk a múlt árnyékain, szeretetével begyógyítva sebeinket, felhívja arra a figyelmünket, hogy mindazt, amit eddig elsajátítottunk a Nap feltétel nélküli ragyogásából, azt soha többé senkiért és semmiért fel ne adjuk! Váljunk le a régi mintáinkról, engedjük el a régi sebeinket, hogy helyüket a feltétel nélküli szeretet erejével tölthessük fel. Azáltal, ha végre elfogadjuk és szeretjük önmagunkat, automatikusan ragyogni fogunk, mely vonzani fogja a hasonló gondolkodású és úton járó személyeket. Bátran vállaljuk fel saját Fényünket és büszkén árasszuk ezt ki környezetünkre. Nyissuk meg szívünket a változásra és legyünk elfogadóbbak ne csupán önmagunkkal, de környezetünkkel szemben is.

Ma foglalkozzunk kicsit többet azzal, amit MI igazán szeretnénk és ez legyen a prioritásunk! Az elmúlt napok fényében vizsgáljuk felül kapcsolatainkat, környezetünket, hogy hol fordul elő még mindig az, hogy feladjuk önmagunkat/elveinket/szeretetünket az odatartozásért cserébe. Hol vagyunk Mi mindebben a rendszerben, kapcsolatban? Engedjünk el mindent és mindenkit, aki azt az érzést kelti bennünk, hogy nem vagyunk elegek.  Mint írtam, a mai nap, egy Galaktikus Aktiváló Portálnap is egyben, így minden törekvésük, szándékunk megsokszorozódott erővel érvényesül. Érdemes jól kihasználnunk ezt a napot!

Mantra: 
Feloldok a szeretet érdekében,
Szabaddá téve a hűséget.
Lepecsételem a szív feldolgozását
Az elengedés spektrális tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.

Meditáció: 
“Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
“Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.